2014-04-01 19:14:04
Φωτογραφία για ΤΟΜΙΤΣ : ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ...
Ο Αντε Τόμιτς ευελπιστεί ότι η Μπαρτσελόνα θα βρεθεί στο φάιναλ φορ του Μιλάνου, με τον MVP για δεύτερο σερί μήνα να τονίζει ότι η ισπανική ομάδα εμπνέει υγεία και έχει βρει τον ρυθμό της.

Ο σέντερ των Καταλανών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για το επίτευγμά του, αλλά και την πορεία της Μπαρτσελόνα στην διοργάνωση καθώς και τις αναμετρήσεις απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ο Τόμιτς αναφέρθηκε στο γεγονός πως ήταν MVP για δεύτερο συνεχόμενο μήνα: «Πρόκειται για κάτι σημαντικό ειδικά από τη στιγμή που συμβαίνει δύο συνεχόμενους μήνες. Πραγματικά αισθάνομαι όμορφα τόσο για μένα προσωπικά όσο και για την Μπαρτσελόνα».

Σχετικά με το αήττητο της Μπαρτσελόνα στο Τοπ-16 της Ευρωλίγκα, δήλωσε: «Είμαστε υγιείς και έχουμε βρει ρυθμό. Πραγματικά αυτό είναι πολύ σημαντικό στον αθλητισμό, είναι σημαντικό να έχεις 12 παίκτες υγιείς έτοιμους να παίξουν και να βοηθήσουν. Εμείς λοιπόν έχουμε 14 τέτοιους! Παίζουμε πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε να το κάνουμε».


Αναφορικά με την αναμέτρηση με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το Final-4 της διοργάνωσης είπε: «Θα είναι υπέροχο. Θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση του γηπέδου αρκεί να επιστρέψουμε σε αυτό τον Μάιο. Πριν όμως υπάρχουν τα play offs και ακόμη δε γνωρίζουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Προχωράμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά μακάρι να ξαναπαίξουμε στο Μιλάνο».

Ο Κροάτης σέντερ στάθηκε στη νίκη με τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε χωρίς τους Σπανούλη και Πρίντεζη οπότε αυτομάτως είχαν μειονέκτημα. Ακόμη κι έτσι όμως περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι αφού είχαν την ανάγκη της νίκης. Δε μπορούμε όμως να επιτρέψουμε σε κανέναν αντίπαλο να έρθει στο Palau Blaugrana και να μας νικήσει. Παίζουμε πάντα για τη νίκη».

Όσο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε: «Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Μας έριξαν στο ρυθμό τους κάτι που δε θέλουμε να συμβαίνει. Δε θέλαμε να πάμε σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε γιατί έχουν μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα. Αλλάξαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και σκοράραμε εύκολους πόντους, γεγονός που μας έδωσε ώθηση και φυσικά προβάδισμα στο σκορ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις 31 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες των Καταλανών στο Toπ-16: «Μας βοηθούν πολύ οι φίλαθλοί μας, αλλά κάθε ομάδα παίζει καλύτερα στην έδρα της. Μου αρέσει να παίζω σε αυτό το γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ