2014-04-03 01:44:03
Φωτογραφία για Δεν συναντήθηκαν σήμερα Ρίκκος- Κληρίδης
Δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση ανάμεσα στον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Ρίκκο Ερωτοκρίτου. Νωρίτερα διέρρευσε και μεταδόθηκε από Μέσα Ενημέρωσης ανάμεσα στα οποία και το ΡΙΚ, ότι οι δύο άνδρες είχαν το πρωί συνάντηση στην οποία αποφάσισαν να χαμηλώσουν τους τόνους.

Υπενθυμίζεται ότι Ερωτοκρίτου και Κληρίδης διαφώνησαν σε ψηλούς τόνους από τις συχνότητες του ΜΕΓΑ, με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο ότι δεν τον ενημερώνει για την πορεία των ερευνών για την οικονομία και τον δεύτερο να αντικρούει.

Σήμερα διέρρευσε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας είχε συνάντηση με τον Βοηθό, ωστόσο πληροφορίες του AlithiaOnline αναφέρουν ότι καμία συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε.

Σε επικοινωνία που είχαμε μάλιστα με το γραφείο του κ. Ερωτοκρίτου μας επιβεβαιώθηκε ότι όντως δεν έγινε καμία συνάντηση. Σε αναζήτηση μάλιστα του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα μας αναφέρθηκε ότι στο παρόν στάδιο δεν επιθυμεί να κάνει κάποια δήλωση.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ρίκκος Εροτωκρίτου συνεχίζει να έχει την ίδια στάση, υποστηρίζοντας ότι δεν ενημερώνεται από τον Κώστα Κληρίδη για την πορεία των ερευνών.
alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ