2014-04-03 22:22:05
Φωτογραφία για Βόλος: Χειροπέδες σε 2 άτομα ληστεία σε βάρος 16χρονου
Εξιχνιάστηκε μία ακόμη περίπτωση ληστείας που διέπραξε πριν από δεκαπέντε ημέρες ο ένας από τους συλληφθέντες μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του σε βάρος 19χρονου, ενεργώντας με παρόμοιο τρόπο

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, δύο άντρες ηλικίας 20 και 17 ετών, για ληστεία σε βάρος 16χρονου.

Ειδικότερα, οι δύο ληστές προσέγγισαν με ποδήλατα τον ανήλικο και αφού ο ένας τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, του αφαίρεσε βιαίως το κινητό του τηλέφωνο, αξίας (600) ευρώ και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δραστών λίγη ώρα αργότερα και τη σύλληψή τους.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την (18-03-2014) επίσης στο Βόλο, ο 20χρονος δράστης μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του γρονθοκόπησαν 19χρονο και του αφαίρεσαν βιαίως το κινητό του τηλέφωνο, αξίας (250) ευρώ και μικρό χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Πόρτα» σε ΠΑΟ για ΣΕΦ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Πόρτα» σε ΠΑΟ για ΣΕΦ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ