2014-04-05 08:55:03
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΦΕΝΕΡ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ!
Ο Κάμπελ θέλει Πρέμιερ Λιγκ, του αρέσουν τα ερυθρόλευκα, αλλά η Φενέρμπαχτσε δείχνει τη δεδομένη χρονική στιγμή πως είναι πιο κοντά στον Κοσταρικανό!

Η σεζόν τελειώνει και ο Κάμπελ αναμένεται να πάρει απόφαση για το μέλλον του. Βέβαια, τον πρώτο λόγο έχει η Αρσεναλ και μπορεί ο Κοσταρικανός να δηλώνει έτοιμος για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πολύ δύσκολα θα παίξει την επόμενη σεζόν στους Λονδρέζους. Οπως έχουμε αναφέρει αλλά ακι ο ίδιος έχει τονίσει, ο Κάμπελ θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά οι Τούρκοι δεν τον αφήνουν σε... ηρεμία.

Το φλερτ της Φενέρμπαχτσε με την Αρσεναλ για τον Κοσταρικανό φέρεται να έχει γίνει επίσημο όπως αποκαλύπτουν οι Βρετανοί, υποστηρίζοντας πως τα «καναρίνια» έχουν το πρώτο λόγο!

Οι Τούρκοι από την πλευρά τους τονίζουν πως η Φενέρ έχει αφήσει... πίσω την Γαλατά και άλλους διεκδικητές και με ένα ποσό που ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ έχει σχεδόν πείσει την Αρσεναλ.

Ωστόσο, η πλευρά του παίκτη δεν επιβεβαιώνει κάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει την τελική του κίνηση!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ