2014-04-06 14:05:50
Φωτογραφία για Περιοδεία Νίκου Οικονομόπουλου σε δημοτικές ενότητες και γειτονιές της Πάτρας
Συνοικίες και δημοτικές ενότητες της Πάτρας επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων γιατρός Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο κ. Οικονομόπουλος συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξης "Πάτρα Δυνατή" περιόδευσε στις περιοχές Βούντενη, Περιβόλα, Αργυρά, καθώς και στα Σύνορα, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση δημοτών στο κέντρο "Διάκου"

Στην διάρκεια των επαφών του με δεκάδες Πατρινούς ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων επισήμανε οτι Πάτρα δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης, αλλά ένας ενιαίος Δήμος με πολλές δυνατότητες οι οποίες θα πρέπει να αξιοποιηθούν.

Παράλληλα τόνισε οτι ο Δήμος θα πρέπει να ισχυροποιήσει την Περιφέρειά του και να αποδείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στα προβλήματα της καθημερινότητας των περιοχών που βρίσκονται μεν μακριά από το κέντρο, αλλά πρέπει να σηματοδοτήσουν τον οδηγό για την ανάπτυξη της πόλης.


"Επιβάλλεται για την πόλη η ομογενοποίηση του κέντρου με την περιφέρεια" τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Οικονομόπουλος δεσμεύτηκε οτι στις πρώτες προτεραιότητές του θα είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων των περιφερειακών περιοχών της Πάτρας, η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών που κατοικούν σε γειτονιές, η αξιοποίηση των εγκαταλελειμένων χώρων, η καθαριότητα και το πράσινο.

Αναφέρθηκε τέλος στο μείζον θέμα της ασφάλειας των πολιτών στις απομακρυσμένες περιοχές και επανέλαβε τη θέση του για θεσμική συνεργασία του Δήμου με την Ελληνική Αστυνομία, για να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους συνδημότες

Ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε για αρκετή ώρα με συμπολίτες, άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματά τους
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ