2014-04-08 21:07:33
Φωτογραφία για ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ... «ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!»
Έξαλλος με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στα τελευταία παιχνίδια εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Η ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, έκανε έξω φρενών τον Μίτσελ, κάτι που είχε φανεί και από τις τοποθετήσεις του στη συνέντευξη Τύπου στους «Ζωσιμάδες». Ο Ισπανός τεχνικός μάλιστα, αμέσως μετά την ήττα του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του γηπέδου, τα… έψαλε στους παίκτες του λέγοντάς τους πως δεν έχουν καταλάβει ότι πρέπει να αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα, παρά το γεγονός ότι έχουν κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα εδώ και μερικές αγωνιστικές.

«Τα λέμε, τα ξαναλέμε αλλά εσείς δεν θέλετε να καταλάβετε», ήταν μια από τις ατάκες που είπε στους παίκτες ο Μίτσελ στους «Ζωσιμάδες», όταν σταμάτησε η έκρηξή του και οι φωνές στα ισπανικά!

Μάλιστα, ο Μίτσελ τα έβαλε με όλους τους παίκτες της αποστολής, πλην του νεαρού Σάλιακα ο οποίος έδειξε να προσπαθεί και να έχει «δίψα» στο ματς.


«Μακάρι να είχαν όλη τη δική του όρεξη, το δικό του πάθος. Αυτά πρέπει να έχει ένας παίκτης για να παίζει μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον νεαρό, στη διάρκεια της… κατσάδας μετά από μια ακόμα ήττα με κατεβασμένα χέρια φέτος.

Άλλωστε, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι πληγώνεται το γόητρο του συλλόγου και στενοχωριέται ο κόσμος της ομάδας με τέτοιες ήττες, αλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σε περίπου μια εβδομάδα παίζει ματς ζωής ή θανάτου στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έτσι, είναι λογικό να ανησυχεί ο Μίτσελ με την εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες του, αφού αν παραταχθούν με τέτοια διάθεση και τέτοια νοοτροπία στη Θεσσαλονίκη, τότε δεν αποκλείεται να ανατραπεί το υπέρ τους 2-1 από το «Γ. Καραϊσκάκης» και να μείνουν εκτός τελικού, χάνοντας ένα τρόπαιο που αποτελεί στόχο της ομάδας κάθε χρόνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ