2014-04-09 01:21:05
Φωτογραφία για Εκδήλωση απολογισμού των πεπραγμένων του Δήμου Γρεβενών για τα έτη 2011-2013
Μήνυμα στήριξης του έργου της Δημοτικής Αρχής έστειλαν οι πολίτες του Δήμου Γρεβενών,  οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά  τους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στην εκδήλωση του απολογισμού των πεπραγμένων του Δήμου Γρεβενών  για τα έτη 2011-2013.

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την...

Τετάρτη 7 Απριλίου 2014, χαιρέτησαν με επιστολές τους οι Υφυπουργοί Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γκιουλέκας και  τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης κ. Γεώργιος Καραΐτσης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Θεόδωρος Κουκάκης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Νικόλαος Ράμμος, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Δημήτριος Ζήσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιάτσιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και μέλη Τοπικών Συμβουλίων, Πρόεδροι Φορέων, Συλλόγων, Εθελοντικών Ομάδων και πλήθος κόσμου, από κάθε γωνιά του Δήμου Γρεβενών.


Στην ομιλία του Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης αφού  ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρισκόμενους τόνισε με έμφαση «η  δυναμική σας παρουσία  αποδεικνύει  την εμπιστοσύνη σας στη σημερινή Δημοτική Αρχή. Στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ένα καθαρό μήνυμα αναγνώρισης και στήριξης του έργου και των προσπαθειών που καταβάλλαμε αυτά τα χρόνια, να απαλλάξουμε το Δήμο από τα βάρη των παρελθόντων ετών. Από τα βάρη που κληρονομήσαμε με την εφαρμογή του Καλλικράτη» και συνέχισε:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε, κοιτώντάς σας στα μάτια, όπως κάναμε άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, με την αλάνθαστη γλώσσα των αριθμών, το έργο και τις δράσεις μας από την ημέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου Γρεβενών μέχρι και σήμερα. Ένα έργο το οποίο βασίσθηκε στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις και αγκαλιάζει όλο το Δήμο Γρεβενών.

Υλοποιήσαμε το έργο και το όραμά μας, με  οδηγό την Ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας. Το υποσχεθήκαμε και το κάνουμε πράξη.

Είμαστε υπέρ της λογοδοσίας των πεπραγμένων του Δήμου και αυτό εφαρμόζουμε από την πρώτη χρονιά της θητείας μας στο Δήμο Γρεβενών.

Εμείς λέμε όλα στο ΦΩΣ. Θέλουμε διαφάνεια Παντού και για τα Πάντα.

Θέλουμε τον πολίτη ενημερωμένο.

Θέλουμε την αυτοδιοίκηση της νομιμότητας, και της αξιοπιστίας. Μία αυτοδιοίκηση που θα ασκεί πραγματική διοίκηση, με διαφάνεια, δημόσιο έλεγχο και λογοδοσία προς τον πολίτη.  Θέλουμε το δημότη αρωγό και συμπαραστάτη και όχι καχύποπτο απέναντί μας. Θέλουμε ένα δήμο με χρηστή διαχείριση, λειτουργικό και παραγωγικό, προς όφελος των δημοτών και της τοπικής ανάπτυξης,γιατί πιστεύουμε ότι ηΑυτοδιοίκηση είναι θεσμός που διαμορφώνει ενεργούς πολίτες και δημιουργεί προϋποθέσεις ουσιαστικής πολιτικής συμμετοχής. Θέλουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών μας.

Τα τρία χρόνια της θητείας μας στο νέο «Καλλικρατικό» Δήμο εργασθήκαμε σκληρά, με την καθοριστική συμβολή των στελεχών της διοίκησής μας και των εργαζομένων και καταφέραμε αυτό που από την πρώτη στιγμή φάνταζε δύσκολο και ακατόρθωτο, να νοικοκυρέψουμε οικονομικά το δήμο, να ανεβάσουμε και άλλο το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες, να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που το είχαν πραγματικά ανάγκη.

Προσπαθήσαμε έμπρακτα και όχι με λόγια μακέτες να δώσουμε λύση στα μικρά ακόμη και στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών μας, να σταθούμε δίπλα στους νέους μας, στις μητέρες, στις άνεργες γυναίκες και  στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Διεκδικήσαμε και υλοποιήσαμε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη το έργο μας εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία, κάθε ευρώ προς όφελος των δημοτών μας.

Είχαμε δεσμευθεί να μην αφήσουμε ΚΑΜΙΑ ευκαιρία χαμένη. Το είπαμε και το κάναμε πράξη. Βάλαμε οριστικά ΤΕΛΟΣ στις εποχές των χαμένων ευκαιριών.

Καταφέραμε παρά τα τεράστια προβλήματα με τα οποία ήρθαμε αντιμέτωποι από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας να προχωρήσουμε στην υλοποίηση μεγάλων έργων που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης των Γρεβενών και των  Τοπικών Διαμερισμάτων και συνεπώς την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών. Κερδίσαμε το στοίχημα της καθαριότητας της πόλης και των 104 οικισμών του Δήμου μας.

Επιλέξαμε όλα αυτά τα χρόνια  το δρόμο της ευθύνης- της συνέπειας και της αποτελεσματικότητας. Εργασθήκαμε σκληρά και τα καταφέραμε.

Φυσικά κάναμε και λάθη. Μόνο όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει λάθη.
greveniotis.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ