2014-04-10 10:21:23
Φωτογραφία για Πατρινός βρήκε τις αδελφές του μετά από 62 χρόνια μέσω της Βίκης Χατζηβασιλείου!
Μετά από 62 ολόκληρα χρόνια ένας Πατρινός βρήκε τις αδελφές του, που δεν γνώριζε την ύπαρξη τους, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Όπως γράφει η εφημερίδα "Match Αχαίας" η εκπομπή γυρίστηκε πριν από δυο εβδομάδες και θα προβληθεί αυτή την Πέμπτη στις 9 από τον Αlpha.

Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία, η οποία παραπέμπει σε σενάριο ταινίας, διαδραματίζεται στην δεκαετία του ‘50.

Ήταν τότε που ο νεαρός Σπύρος από τη Ζάκυνθο υπηρετούσε τη θητεία του στην Πάτρα, όπου και γνώρισε την 17χρονη Βούλα. Οι δυο νέοι ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Η Βούλα έμεινε έγκυος στον Ανδρέα, αλλά μετά από λίγο διάστημα το ζευγάρι χώρισε και ο Σπύρος επέστρεψε στη Ζάκυνθο.

Η Βούλα κράτησε το παιδί και δεν αναζήτησε ποτέ τα ίχνη του Σπύρου μέχρι το θάνατό της.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή ο πατέρας του νεαρού, τότε, Σπύρου, ο οποίος δεν ενέκρινε το γάμο, φρόντισε να έρθει στην Πάτρα και να σβήσει το γάμο του ζευγαριού από το ληξιαρχείο!


Ο Σπύρος ξαναπαντρεύτηκε στο νησί του και απέκτησε τρεις κόρες, οι οποίες πληροφορήθηκαν τυχαία την ύπαρξή του από τον πατέρα τους όταν ήταν στην εφηβεία, αλλά δεν τόλμησαν ποτέ να κάνουν το βήμα για να τον πλησιάσουν.

Οι τρεις γυναίκες, όταν πια πέθανε ο πατέρας τους, άρχισαν να αναζητούν τα ίχνη του μεγαλύτερου τους αδελφού, αλλά στοιχεία δεν υπήρχαν.

Απευθύνθηκαν στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία και εντόπισε τον αδελφό τους στην Πάτρα, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε οικογένεια.

Η συνάντηση των τεσσάρων αδελφιών έγινε στο πλατό της εκπομπής και η οικογένεια ξαναενώθηκε.

Ο Ανδρέας κάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα τις τρεις αδελφές του στην Πάτρα για να γνωρίσουν την οικογένειά του, έχει τρία παιδιά και εγγόνια, ενώ αυτή την εβδομάδα θα πάει στη Ζάκυνθο για να γνωρίσει τα μέρη που μεγάλωσε ο πατέρας του.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ