2014-04-10 22:00:30
Φωτογραφία για Ανοίγει στην Ισπανία το πρώτο ξενοδοχείο της Ferrari
Το πρώτο ξενοδοχείο αφιερωμένο αποκλειστικά στη Ferrari είναι γεγονός, όπως αναφέρει το CNBC, επικαλούμενο δηλώσεις του εκπροσώπου της εταιρείας.

Οι λάτρεις του εμβληματικού κόκκινου αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να οδηγήσουν το αγαπημένο τους αυτοκίνητο αλλά και να περάσουν ώρες ολόκληρες σε έναν κόσμο αφιερωμένο στη Ferrari.

Το ξενοδοχείο, το πρώτο στο είδος του, θα είναι έτοιμο το 2016 στην Ισπανία, και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη, ως μέρος ενός μεγαλύτερου θεματικού πάρκου, του PortAventura, που αυτή τη στιγμή προσελκύει περίπου 4 εκατ. επισκέπτες το χρόνο.

Το 5άστερο ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει 250 δωμάτια, εστιατόρια, καταστήματα, όλα με τα δημοφιλή χαρακτηριστικά της Ferrari, καθώς κι έναν χώρο προσομοίωσης για αγώνες δρόμου.

Το PortAventura σχεδιάζει να επενδύσει €100 εκατ. για τη δημιουργία του πολυτελούς ξενοδοχείου και του τεράστιου θεματικού πάρκου για τη Ferrari, το οποίο θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το ταχύτερο roller coaster στην Ευρώπη.

“To θεματικό πάρκο της Ferrari Land θα απευθύνεται τόσο σε οικογένειες όσο και σε fans της Φόρμουλα 1”, δήλωσε ο Andrea Perrone, αντιπρόεδρος της Ferrari. “Θα συνεχίσουμε να προωθούμε τη δημιουργία επιπλέον θεματικών πάρκων κι εκτός Ευρώπης”, πρόσθεσε.

Πηγή:newmoney.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ