2014-04-11 01:59:04
Φωτογραφία για Γρ. Υπαλλήλων Λιμένων: Ας διασφαλίσουν το δημόσιο συμφέρον και ας μην άγχονται για εμάς
Σαφέστατο μήνυμα για την θέση των υπαλλήλων των λιμανιών και ειδικότερα αυτού της Θεσσαλονίκη, έστειλε, τόσο στην Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, όσο και στην κυβέρνηση αλλά και στον αρμόδιο υπουργό, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, η Γραμματέας της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και επικεφαλής του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, Φανή Γουργούρη, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Γουργούρη δήλωσε: “Θέλουμε να πούμε στο ΤΑΙΠΕΔ, στην κυβέρνηση, στον υπουργό, στον κ. Βαρβιτσιώτη, ότι θα διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στον βαθμό που εξασφαλίζεται η αναπτυξιακή προοπτική του Ο.Λ.Θ. και των λιμανιών γενικά.

Ας μην άγχoνται λοιπόν για να μας διασφαλίζουν, γιατί έλεος, βαφτίζουν το κρέας – ψάρι, μεταστρέφουν την πραγματικότητα και ας ασχοληθούν με αυτό που πρέπει να γίνει, με την ανάπτυξη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Και ξέρετε κρίσιμο μέγεθος γι’ αυτό αποτελεί η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα. Ας φροντίσουν λοιπόν να διασφαλίσουν το δημόσιο συμφέρον και μέσα από αυτό θα διασφαλίσουν και την απασχόληση και τις θέσεις εργασίας, όχι μόνο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στους εργαζόμενους του Οργανισμού αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες που απασχολούνται περιμετρικά του λιμένος και μέσα στο λιμάνι, που πιστέψτε με είναι πάρα πολλές”.
e-saloniki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέθανε ο παππούς των Mikel
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέθανε ο παππούς των Mikel
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ