2014-04-12 20:27:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Tέσσερις νέοι υποψήφιοι με την παράταξη Τώρα για την Πάτρα
H παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» του Δημάρχου Γιάννη Δημαρά, συνεχίζει και σήμερα Σάββατο την ανακοίνωση υποψηφίων για τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Ο Σπύρος Συνοδινός, η Βίκυ Θεοδοσοπούλου - Σταυρίδου, ο Βασίλης Γεωργακόπουλος και ο Νίκος Κατσαρός, δηλώνουν παρόντες στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση.

O ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ μεγάλωσε στον Άγιο Αλέξιο και στον Άγιο Διονύσιο. Ασχολήθηκε με το νεολαιίστικο κίνημα και τον προσκοπισμό για πολλά χρόνια.

Σπούδασε παιδαγωγός στην Αθήνα όπου και εργάστηκε για έντεκα χρόνια σε γνωστό Ιδιωτικό νηπιαγωγείο. Το 1993 δημιούργησε δύο παιδικούς σταθμούς στο Ροΐτικα και στην Παραλία.

Το 2003 αλλάζοντας επαγγελματικό αντικείμενο βρέθηκε στην Κύπρο όπου εργάστηκε μετά από την ανάλογη τεχνική εκπαίδευση στον τομέα Περιβαλλοντικής δράσης- Καθαριότητας.

Το 2006 σε συνεργασία με τους εκεί φορείς και τους Δήμους Λευκωσίας και Λεμεσού, οργάνωσε και ξεκίνησε το πρόγραμμα Ανακύκλωσης του Νησιού το οποίο συνεχίζεται με επιτυχία.


Επέστρεψε στην Πάτρα το 2012. Είναι παντρεμένος με την νηπιαγωγό Φανή Ζούγλα και πατέρας δύο παιδιών.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Με την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Δημαρά θέλω να μου δοθεί η δυνατότητα να καταθέσω την εμπειρία μου στην μεγάλη, αδέσμευτη και γνήσια Αυτοδιοικητική προσπάθεια για την πόλη μας.

Σε πολύ δύσκολους καιρούς για όλους μας η προσπάθεια αυτή πρέπει να γίνει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ-ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΕΡΗ.

Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.»

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Βίκυ) ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΥ- ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ είναι φυσιοθεραπεύτρια.

Σε δήλωσή της για την υποψηφιότητά της με την παράταξη «Τωρα για την Πάτρα» αναφέρει:

«Η Πάτρα μας θέλει όλους παρόντες, ανθρώπους που ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας και όχι για την καρέκλα και τον παραγοντισμό. Δεν μπορεί να γυρίσουμε πίσω στους τάχα ανεξάρτητους συνδυασμούς που όλοι ξέρουμε πόσο ανεξάρτητοι είναι και ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν. Για αυτό το λόγο τάσσομαι στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά που πολεμήθηκε από τους μηχανισμούς και βγήκε όρθιος από τη μάχη αυτή. Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του»

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ έχει γεννηθεί το 1973. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Βυθούλκα, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη και δύο γιούς . Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της κατασκευής λυόμενων κατοικιών με εμπειρία στις ξυλουργικές εργασίες.

Είμαι ιδρυτικό μέλος του σωματείου Εθελοντών –Δασοπυροσβεστών με την ονομασία «Ο Άγιος Βασίλειος» από το 2009.

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Συμμετέχω ως υποψήφιος στην Δημοτική Ενότητα Οβρυάς γιατί ενδιαφέρομαι για το καλό του τόπου μου και έχω την διάθεση να βοηθήσω μ’ όλες μου τις δυνάμεις.

Οι λόγοι που υποστηρίζω τον κ. Δημαρά είναι :

«Για την ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου , για την εντιμότητά του και διαφάνεια αλλά κυρίως για την ανεξαρτησία του αφού δεν στηρίζεται από κομματικές παρατάξεις. Για τους λόγους αυτούς δηλώνω υποψηφιότητα με την παράταξη «ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ »

O NIKOΛΑΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Σε δήλωσή του για τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει:

«Οι πολίτες θέλουν πια καθαρές και σταράτες κουβέντες, θέλουν αλήθειες και εντιμότητα. Και μαζί με αυτά, θέλουν να βλέπουν ανθρώπους που δουλεύουν και δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις. Πέρασε η εποχή των μεγάλων υποσχέσεων και των δημάρχων εντολοδόχων. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να είναι στα χέρια των κομματαρχών. Για αυτό το λόγο τάσσομαι στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά που πρώτος ξεκίνησε τον αγώνα για μια καθαρή αυτοδιοίκηση και κράτησε όρθιο τον Δήμο σε μια πολύ δύσκολη εποχή, φτιάχνοντας μάλιστα τα οικονομικά του και εξαφανίζοντας για πρώτη φορά τα χρέη από το ταμείο του.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ