2014-04-14 22:35:15
Φωτογραφία για ΡΕΓΕΣ : ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ
Ο Φελίπε Ρέγες διαχώρισε τον τελικό του 2013 με την προσεχή σειρά των playoffs της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό και ευχήθηκε... τουλάχιστον το 2-0 στη Μαδρίτη.

«Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο, όπως όλες οι ελληνικές ομάδες, ενώ είναι κι ο κάτοχος του τροπαίου και πρέπει πάντα να 'σαι συγκεντρωμένος. Δεν υπάρχει το αίσθημα της εκδίκησης. Έχουμε κίνητρο, επειδή θέλουμε να πάμε στο Final Four. Επίσης δεν πρόκειται για ρεβάνς, επειδή έχουν πολύ διαφορετική ομάδα» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης ο 34χρονος Ισπανός σέντερ και συνέχισε:

«Θέλουμε να νικήσουμε, επειδή θέλουμε να πάμε στο Μιλάνο. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, το κερδίσαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν και πρέπει να το αξιοποιήσουμε».

«Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει πολλούς παίκτες από πέρυσι. Παρόλα αυτά παραμένει μία πολύ γεμάτη ομάδα σ' όλες τις θέσεις και με πολύ καλό παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Πρέπει να 'χουμε το μυαλό μας σ' όλους. Απ' την πλευρά μας, είμαστε ενισχυμένοι και με έφεση στο αμυντικό ριμπάουντ, έχουμε συνέπεια ως ομάδα κι ευελπιστώ αυτό να μας βοηθήσει» σημείωσε για τις διαφορές σε σχέση με την τελευταία συνάντησή τους στο Λονδίνο, ενώ συμπλήρωσε, ταξιδεύοντας ακόμη πιο πίσω στο χρόνο:


«Είναι αλήθεια πως μας είχαν νικήσει στο παρελθόν στα playoffs (2009), αλλά τώρα είναι τελείως διαφορετικά. Γι' αρχή, όπως είπα και προηγουμένως, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Το ιδανικό είναι να πάμε στο ΣΕΦ με 2-0, παρότι γνωρίζουμε πως θα 'ναι δύσκολο, επειδή είναι περίπλοκο να κάνεις δύο εντός έδρας νίκες απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Αλλά ακόμη κι αν δεν πάμε με 2-0 θα 'ναι εξίσου καλά, αφού σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε μία ή και τις δύο αναμετρήσεις εκεί. Αν αγωνιστούμε όπως μέχρι τώρα, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε στην έδρα του και στην έδρα μας».

Η ACB είχε αγωνιστική δράση πριν απ' τα playoffs της Ευρωλίγκας κι ο αρχηγός της Ρεάλ τόνισε πως «είμαστε κάπως κουρασμένοι. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν είχαν υποχρεώσεις, ενώ εμείς είχαμε μία αναμέτρηση (64-71 με Εστουντιάντες), η οποία μπορούσε να διεξαχθεί και σε διαφορετική ημερομηνία. Θα μπορούσαν να σκέφτονταν λίγο περισσότερο όλες όσες ομάδες συμμετέχουν σε τέτοιου είδους διοργανώσεις», αλλά κατέληξε, λέγοντας πως «φαίνεται πως είμαστε λίγο πεσμένοι, αλλά είναι φυσιολογική η κούραση. Είμαι σίγουρος πως τώρα στις κρίσιμες και στις σημαντικές αναμετρήσεις θα 'μαστε όπως ήμασταν στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ