2012-04-21 13:36:05
Φωτογραφία για Θύρα 13 κατά Βαρδινογιάννη
Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Γιάννη Βαρδινογιάννη εξέδωσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων Παναθηναϊκού, Θύρα 13.

Ανακοίνωση με την οποία ζητά από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ν’ αναλάβει τις ευθύνες του και ν’ αποχωρήσει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε η Θύρα 13 το Σάββατο (21/4).

Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Μετά και την προχθεσινή γενική συνέλευση, ο «ένοχος» για την σημερινή κατάσταση, είναι πλέον κατανοητό ότι είναι ένας και μοναδικός. Όλοι πλέον σύσσωμοι οι μέτοχοι, μεγάλοι και μικροί, η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καθώς και όλος ο κόσμος της ομάδας μας, ζητάνε από τον «παρκαδόρο» μεγαλομέτοχο, που κρύβεται εδώ και πολύ καιρό πίσω από τις δήθεν Παναθηναϊκές εφημερίδες και από τους κύκλους του να εμφανιστεί και να λογοδοτήσει για το θέμα του γηπέδου, ώστε να προχωρήσει η ομάδα μας εποχή και να απελευθερωθεί από το παλιό καθεστώς. Κανείς πλέον δεν θέλει να φαντάζεται και να σκέφτεται την επιστροφή του ραλίστα που κάποια παπαγαλάκια του προσπαθούν να περάσουν σαν πιθανό ενδεχόμενο
. Κανείς δεν θέλει πλέον τον άνθρωπο που ανακάλυψε τον τσάκα και τα ΜΟU για να κερδίσει χρόνο στο επικοινωνιακό του παιχνίδι. Κανείς, δεν θέλει αυτόν που πολέμησε την πολυμετοχικότητα όσο κανένας άλλος. Άλλωστε, το 2008, ο κόσμος του ζήτησε να πουλήσει ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ, και όχι το μισό, άρα ποτέ δεν έγινε αυτό που ο κόσμος ζήτησε. Αν είχε φύγει τότε, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά σήμερα σε όλα τα επίπεδα. Κανείς, λοιπόν, δεν θέλει αυτόν που άφησε την ομάδα τόσα χρόνια απροστάτευτη απέναντι στις ορέξεις του πράκτορα και της παράγκας του και που δεν κατάφερε τίποτα με το γήπεδο τόσα χρόνια παρά να τρέχει και να απειλείται τώρα με αγωγές.

Το μόνο που ζητάει όλος ο Παναθηναϊκός, από αυτόν τον άνθρωπο είναι να αναλάβει τις ευθύνες του για το θέμα του γηπέδου και να σηκωθεί να φύγει. Όταν γίνει αυτό η ομάδα, να είστε σίγουροι όλοι ότι θα τον βρει το δρόμο της. Όσο και να προσπαθεί με την προπαγάνδα να αποδείξει το αντίθετο, αυτός είναι ο υπεύθυνος, αν όχι σε απόλυτο ποσοστό, σε τουλάχιστον πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό των μετοχών του. Άλλωστε, και με την κοινή λογική να το πάρουμε, όταν μία εταιρία χρεοκοπεί ή φτάνει κοντά στη χρεοκοπία, κύριος υπεύθυνος είναι αυτός που είναι μεγαλομέτοχος και όχι αυτοί που έχουν το δέκα ή το πέντε τα εκατό. Πόσο μάλλον, όταν ο μεγαλομέτοχος υποσκάπτει με κάθε τρόπο τη λειτουργία και την επιβίωση της εταιρίας του».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H Xάρις Αλεξίου στον realfm 97.8
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H Xάρις Αλεξίου στον realfm 97.8
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ