2014-04-20 20:24:15
Φωτογραφία για ΛΑΣΟ : ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, ΑΝ...
H Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται στο ΣΕΦ και ο Πάμπλο Λάσο ζήτησε από την ομάδα του να μην ...επαναπαυτεί στο 2-0 της σειράς και να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη στο τρίτο παιχνίδι (21/4, 20:00/Δ.Τ.).

Ο τεχνικός των Μαδριλένων ανέφερε εν όψει της τρίτης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό: «Αν επαναπαυτούμε στο 2-0 θα κάνουμε μεγάλο λάθος. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Είχαμε οκτώ έντονες μέρες, με τέσσερις αναμετρήσεις κι εκτός από καλή φυσική κατάσταση χρειάζεται και συγκέντρωση. Εκτός από όλα αυτά, χάσαμε και τον Ντρέιπερ. Ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα ταξιδέψουμε με 13 παίκτες. Θα πρέπει να παίξουμε καλά, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Για τον Τζέισι Κάρολ: «Θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Αν μπορούσε να αποφασίσει ο ίδιος, θα είχε επιστρέψει την περασμένη εβδομάδα. Προτιμήσαμε ωστόσο, να γυρίσει την καταλληλότερη στιγμή. Θα ταξιδέψουμε με όλους τους παίκτες μας».

Για τους ερυθρόλευκους: «Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι και ξέρουμε πως θα είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα σημαντική. Στη Μαδρίτη ήταν πολύ καλή κι ο κόσμος μας έγινε ο έκτος παίκτης μας».

Τέλος για τη διαιτησία: «Δεν με απασχολεί η διαιτησία, αυτό που με απασχολεί είναι η ομάδα και να παίξουμε καλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ