2014-04-22 12:54:12
Φωτογραφία για ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες τους στο «Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid» οι Πρωταθλητές Ευρώπης πήραν τη νίκη στο ΣΕΦ και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για πρόκριση στο Final Four του Μιλάνο.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πήραν… μπροστά, μείωσαν σε 2-1 τη σειρά και με ανεβασμένη ψυχολογία πλέον θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι με τους Ισπανούς, την Τετάρτη (23/04, 21.45) και πάλι στο φαληρικό στάδιο. Πρόκειται για ακόμα έναν αγώνα «τελικό», τον οποίο άπαντες στο Λιμάνι θεωρούν πως μπορούν να κερδίσουν.

Μπορεί να αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή κόντρα στους Ισπανούς. Με τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό τους, που πάει για δεύτερο σερί sold out, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο.

Στόχος τους είναι να κάνουν το 2-2 και μεταφέροντας το άγχος στη Ρεάλ να πάνε στη Μαδρίτη, για την πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση, για να πετύχουν αυτό που καμία ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, ώστε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα ημιτελικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ