2014-04-22 17:25:09
Φωτογραφία για Δεν ρισκάρει με Ρονάλντο η Ρεάλ!
Ο Κάρλο Αντσελότι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα παιχνίδια του Champions League τόνισε ότι... η Ρεάλ δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στον πρώτο ημιτελικό με τη Μπάγερν!

«Ο Κριστιάνο έχει προπονηθεί καλά. Θα αποφασίσουμε μετά την αυριανή προπόνηση. Θα παίξει μόνο εάν είναι εντελώς καλά. Δεν θα παίξει εάν εμπεριέχει ρίσκο καθώς έχουμε ένα ακόμα αποφασιστικό παιχνίδι την ερχόμενη Τρίτη».

Ο Ιταλός τεχνικός είπε για τον Μπέιλ: «Ο Μπέιλ τα πάει εξαιρετικά. Γκολ όπως αυτό που πέτυχε κόντρα στη Μπαρτσελόνα, του δίνουν εξαιρετική αυτοπεποίθηση», ενώ μίλησε και για το ματς με την Μπάγερν: «Η φιλοσοφία της Μπάγερν είναι ίδια με αυτή της Μπαρτσελόνα και πρέπει εμείς να ελέγξουμε το παιχνίδι. Η φιλοσοφία μας είναι η ίδια με αυτή που είχαμε στην αρχή, αλλά όσο περνάει ο καιρός, βελτιωνόμαστε. Είμαστε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο! Eχουμε μεγάλη επιθυμία αλλά και ενθουσιασμό για να τα καταφέρουμε αύριο».

Για τον τίτλο του φαβορί, είπε: «Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια τον περασμένο μήνα. Είναι λογικό να θεωρείται το φαβορί. Δεν θα σκεφτούμε τον Ριμπερί αλλά όλη την ομάδα. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά εμείς υπολογίζουμε όλη την ομάδα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ