2014-04-23 20:27:47
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!
Απόλυτα ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Φοίνικα Σύρου με 3-1 σετ και την πρόκριση στον τελικό, εμφανίστηκε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Καζάζης.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε ότι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που είναι ο αντίπαλος τωου Θρύλου στους τελικούς είναι μία σκληρή ομάδα και πολύ καλή, αλλά έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, μαζί με τον κόσμο της ομάδας!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καζάζης:

"Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση. Στο 1ο σετ η ομάδα δεν πήγε καλά επιθετικά και δεν μπόρεσε να κρατήσει την διαφορά που πήρε και να το κερδίσει. Στα άλλα τρία όμως βρήκε ρυθμό και όλα δούλεψαν ρολόι. Η ομάδα μας παρά τα προβλήματα βρήκε τις λύσεις και θεωρώ ότι είναι δίκαια στους τελικούς αφού ήταν καλύτερη από τον Φοίνικα σ' όλη τη σειρά. Σίγουρα ήταν πέντε δύσκολα και δυνατά παιχνίδια αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος.


Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και από τους παίκτες στον κόσμο μας. Ήταν εκπληκτικός και χωρίς την βοήθεια του δεν ξέρω εάν θα τα είχαμε καταφέρει. Δίνει φτερά στους παίκτες μας. Τον θέλουμε μαζί μας και στους τελικούς του Πρωταθλήματος που θα είναι πιο δύσκολοι. Μόνος στόχος του Ολυμπιακού είναι το Πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δίκαια είναι στον τελικό. Στον 1ο γύρο του Πρωταθλήματος ο Εθνικός ήταν η καλύτερη ομάδα και στον 2ο ο Ολυμπιακός. Μαζί με τον κόσμο μας πάμε για το Πρωτάθλημα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ