2014-04-27 09:53:04
Φωτογραφία για Γεωργιάδης: Κάποιοι δεν άντεξαν το βάρος
Εμφανώς απογοητευμένος από τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και σε κάποιους παίκτες οι οποίοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς όμως να πει ονόματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του φιναλίστ του τελικού στη συνέντευξη Τύπου:

Δύσκολη βραδιά για την ομάδα μας. Είδα πολύ άγχος ξεκινώντας από τους έμπειρους. Οι νεότεροι ήταν καλά και είχαν όρεξη. Κάποιοι δεν άντεξαν το βάρος. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο απελευθερωμένος. Όταν είσαι έτσι και η τύχη είναι μαζί σου. Μετά το 25’ ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε 2-3 ευκαιρίες. Θέλει και τύχη το ποδόσφαιρο. Δίκαια η νίκη του Παναθηναϊκού και του δίνω συγχαρητήρια».

Για το ζενίθ της πρόκρισης επί του Ολυμπιακού και την εμφάνιση στον τελικό: «Χάσαμε πολλή ενέργεια. Μικρός χρόνος μέχρι τον τελικό. Δεν προλάβαμε να ανασυνταχθούμε. Ίσως το βάρος ήταν πολύ μεγάλο για κάποιους παίκτες».


Για τις στημένες φάσεις που δέχτηκε τα γκολ ο ΠΑΟΚ: «Το ξέραμε ότι είχαμε διαφορά ύψους μεγάλη, οι στημένες φάσεις είναι και η θέληση, ικανότητα και τύχη. Οι στημένες φάσεις είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης και θέλησης».

Για τον Μπεργκ κι αν υπήρχε σχέδιο εξουδετέρωσης: «Δεν θέλαμε να αλλάξουμε πολλά. Η άμυνά μας είχε σταθεί καλά. Ο Μπεργκ είχε ικανότητα και τύχη και πέτυχε τρία τέρματα. Ικανότητα και χαρακτήρας του κάθε ποδοσφαιριστή».

Για τα πλέι οφ που έρχονται: «Είναι δύσκολη βραδιά για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, από αύριο βλέπουμε».

Για τον Νάνο που επίσης δεν μαρκαρίστηκε: «Ο Παναθηναϊκός λειτούργησε καλά ως ομάδα. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε καλά».

Για τις αλλαγές στο σύστημα μέσα στον αγώνα: «Στο τέλος μετά το 75’ θέλαμε να βάλουμε τον Κουλούρη. Στο 3-1 πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να μειώσουμε κι άλλο. Θέλαμε παίκτες που μπορούν να βάλουν το γκολ. Δεν μας βγήκε, το παιχνίδι είχε χαθεί ήδη. Ρισκάραμε και δεν μας βγήκε».

Για τη διαφορά στην απόδοση στην Τούμπα κι εκτός έδρας: «Το ψάχνουμε τόσο καιρό. Δεν είναι μόνο τη φετινή χρονιά αυτό το φαινόμενο. Δεν ξέρω τι να σας πω, έχει συμβεί και παλαιότερα».

Για το εάν θα επηρεαστεί η ψυχολογία των παικτών: «Δεν είναι καλό βράδυ, αύριο θα ξημερώσει καινούρια μέρα και βλέπουμε».

Για τις απουσίες Νάτχο και Αθανασιάδη: «Τώρα μπορούμε να πούμε ότι ήταν. Μας έλειψε και ο Κατσουράνης στο κέντρο. Και ο Νάτχο. Υποθέσεις κάνουμε, θα θέλαμε να τους είχαμε».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που αποδοκίμασε την ομάδα: «Λογικό είναι όταν χάνεις με τέτοιο σκορ έναν τελικό να υπάρχει αυτή η αντίδραση».

Για το αν συμφωνεί ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι πιο δουλεμένη: «Συμφωνώ, έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο. Υπάρχει υγεία στην ομάδα και ηρεμία. Ο κόσμος στήριζε στην αρχή της χρονιάς, έμειναν ενωμένοι κι αυτή η υγεία τους βγήκε αρκετά καλά. Έχουν την ηρεμία να δουλεύουν στα καλά και στα άσχημα. Δεν νομίζω ότι εμείς έχουμε αυτήν την ηρεμία. Υπήρχαν και υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις. Η πίεση φάνηκε πολύ μεγάλη σε μας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ