2014-04-29 21:28:28
Φωτογραφία για ΟΙ... ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝΤΣΕΘ!
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν γνωρίζουν καν τον επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος της Ρεάλ, ενώ απόρησαν γιατί δεν σχολίασε και τις δηλώσεις περί... γεννητικών οργάνων.

Ο επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουάν Σάντσεθ, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού «Cadena SER» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο ίδιος διατηρεί εγκάρδια σχέση με τους Αγγελόπουλους ενώ απόρησε με τις δηλώσεις των προέδρων του Ολυμπιακού περί σεβασμού.

Μόλις το πληροφορήθηκαν στον Ολυμπιακό δε γινόταν να το αφήσουν ασχολίαστο αφού τόσο ο Παναγιώτης όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε γνωρίζουν καν τον επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ των Μαδριλένων και απορούσαν πως υπάρχει αυτή η... εγκάρδια όπως την χαρακτήρισε ο Ισπανός, σχέση.

Οι απορίες από την διοίκηση του Ολυμπιακού συνεχίστηκαν αφού αναρωτήθηκαν γιατί ο Χουάν Σάντσεθ δε σχολίασε και τις δηλώσεις του παίκτη της Ρεάλ περί... γεννητικών οργάνων.

Ο Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες του πάντως μίλησαν για «έλλειψη μπασκετικού σεβασμού» αφού οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο συνεχώς διαμαρτύρονταν και προσπαθούνσαν να εκμαιεύσουν φάουλ από τους διαιτητές χωρίς να υπάρχει καν επαφή με ερυθρόλευκο παίκτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ