2014-04-30 19:53:11
Φωτογραφία για Παρ' ολίγον τραγωδία τα ξημερώματα σε διαμέρισμα της οδού Δεσποτοπούλων στο Αίγιο
Παρ' ολίγον τραγωδία θα είχαμε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα της οδού Δεσποτοπούλων στο Αίγιο, η οποία ευτυχώς αποφεύχθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου αλλά και της αστυνομίας.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, λόγω της έντονης μυρωδιάς καμμένου που έβγαινε από την καμινάδα της συγκεκριμένης οικοδομής, οι γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική φοβούμενοι τα χειρότερα μιας και χτυπούσαν τα κουδούνια αλλά κανείς δεν απαντούσε.

Αμέσως έφτασαν στο σημείο δύο οχήματα της Π.Υ. με 3 άνδρες, που μπήκαν στο διαμέρισμα και ανακάλυψαν πως η ιδιοκτήτρια, η οποία κοιμόταν στο σπίτι της, δεν είχε καταλάβει τίποτα, μιας και σιγοκαιγόταν μεν το πατάρι της αλλά αυτό ήταν ερμητικά κλειστό και οι καπνοί έβγαιναν από το φωταγωγό.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται και ο θερμοσίφωνας του σπιτιού και κανείς δεν θέλει να φανταστεί τι θα γινόταν αν η φωτιά έφτανε εκεί. Δύο ώρες αργότερα η φωτιά έσβησε αφήνοντας πίσω της μόνο μικρές υλικές ζημιές, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου.

Πηγή: filodimos
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ