2014-05-01 11:40:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Το στερνό αντίο στον επιχειρηματία Νίκο Κουνάδη
Τον δρόμο για την αιωνιότητα τράβηξε ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Κουνάδης που «έφυγε» σε ηλικία 86 ετών. Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Νίκο Κουνάδη, πατέρας του γνωστού παράγοντα του ποδοσφαίρου Οδυσσέα Κουνάδη, χθες το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγγέλων του Α’ Κοιμητηρίου Πατρών, όπου τελέσθηκε η κηδεία του.

Ανάμεσά τους η μητέρα και η αδελφή του πρώην υπουργού Αρη Σπηλιωτόπουλου, συνεργάτες του, επιχειρηματίες και άνθρωποι του αθλητισμού.

Ποιος ήταν ο Νίκος Κουνάδης

Ο Νικόλαος Κουνάδης γεννήθηκε το 1928. Οι κεφαλλονίτικες ρίζες του τον μπόλιασαν με όλα τα «Οδύσσεια» χαρίσματα. Εξυπνος, ευρηματικός, διορατικός, δημιουργικός, αγωνιστής και πιστός στην οικογένεια, έχοντας εφόδιο τα ανωτέρω, κατάφερε, αν και από φτωχή οικογένεια, να δημιουργήσει και να εξελιχθεί σε έναν ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό επιχειρηματία στην κοινωνία της Πάτρας. Στην ζωή αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, αλλά ο Θεός τού χάρισε ασπίδα μια αγαπημένη και ενωμένη οικογένεια. Ως κλασικός αρχαιολάτρης, τίμησε την έννοια της υστεροφημίας και γι’ αυτό θα τον θυμόμαστε ως έναν πραγματικό τζέντλεμαν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ