2014-05-03 20:57:05
Φωτογραφία για Να γίνει ο αδελφός του πρόεδρος των ΗΠΑ θέλει ο Μπους
Ακόμη και στην τελευταία υπερδύναμη του πλανήτη, με ένα πολιτικό σύστημα το οποίο μοιάζει αλεξίσφαιρο και εξαιρετικά ανθεκτικό στη φθορά του χρόνου και της συγκυρίας, η οικογενειοκρατία κάθε άλλο παρά έχει εξοβελιστεί.

Ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016, το Δημοκρατικό Κόμμα βλέπει περίπου ως “Ιερό Δισκοπότηρο” τη Χίλαρι Κλίντον, ενώ στην πλευρά των Ρεπουμπλικανών πολλαπλασιάζονται οι υποστηρικτές μιας δυνητικής υποψηφιότητας του Τζεμπ Μπους.

Του λεγόμενου και… σωστού Μπους, καθώς ο άλλοτε Κυβερνήτης της Φλόριντα, που ουσιαστικά έκρινε τις “περίεργες” εκλογές του 2000, υπέρ του αδελφού του, Τζορτζ Μπους του νεώτερου, απέναντι στον Αλ Γκορ, θεωρείται αντικειμενικά καλύτερος, τόσο του Προέδρου της εποχής του “σκότους”, που ακολούθησε την 11η Σεπτεμβρίου, όσο και του πατέρα τους, Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, ο οποίος έμεινε στον Λευκό Οίκο μονάχα για μια θητεία, καθώς στις εκλογές του 1992 ηττήθηκε από τον Μπιλ Κλίντον.


Σήμερα, ο Τζορτζ Μπους ο νεώτερος εμφανίζεται έτοιμος να βάλει πλάτη για τον αδελφό του, και να τον βοηθήσει να κερδίσει το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, ώστε στη συνέχεια να δώσει τη “μητέρα των μαχών” απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον, ώστε να τερματίσει την 8ετη παραμονή των Δημοκρατικών στον Λευκό Οίκο, υπό την ηγεσία του Μπαράκ Ομπάμα.

“Ελπίζω να είναι υποψήφιος. Αν το κάνει, θα βρεθώ στο πλευρό του”, δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ στο CNN.

Φυσικά, παραγνωρίζει το γεγονός ότι η δική του παρουσία κοντά στον Τζεμπ Μπους, μονάχα αρνητικές μνήμες μπορεί να ξυπνήσει στην αμερικανική κοινωνία, και επομένως να… βάλει τρικλοποδιά στις προεδρικές φιλοδοξίες του άλλοτε Κυβερνήτη της Φλόριντα.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δείτε το iphone 6 δίπλα στο 5S
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δείτε το iphone 6 δίπλα στο 5S
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ