2014-05-03 21:00:27
Φωτογραφία για Aρχαία Ελληνίδα θεά στο American Idol η Τζένιφερ Λόπεζ
Δείτε τις φωτογραφίες της Λατίνας σταρ!

Ένα λευκό μίνι φόρεμα που φόρεσε η Τζένιφερ Λόπεζ στα γυρίσματα του American Idol, την έκαναν να μοιάζει με αρχαία Ελληνίδα Θεά Παρόλο που τις περισσότερες φορές, η κρύβεται πίσω από το τραπέζι της κριτικής επιτροπής του American Idol, η Τζένιφερ Λόπεζ προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνιση της, αποσπώντας τα πλεον θετικά σχόλια του Τύπου αλλά και των θαυμαστών της στα social media.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Τζένιφερ Λόπεζ κατέφθασε στο πλατό του διάσημου talent show με ένα ολόλευκο μίνι φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες που συνδύασε άψογα με χρυσά αξεσουάρ και ίδιου χρώματος πέδιλα. Τα ίσια μαλλιά της τα έπιασε έλαφρώς πίσω και έκανε ένα μακιγιάζ σε γήινους τόνους, αναδεικνύοντας την εξωτική ομορφιά της. Τα καλογυμνασμένα πόδια της και οι γλουτοί τράβηξαν όλα τα φλας των φωτογράφων που έσπευσαν να την απαθανατίσουν.


Πώς διατηρεί τη γραμμή της; Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Τζένιφερ Λόπεζ «κάνει τα πάντα» για να διατηρείται σε φόρμα, εκτός από πλαστικές επεμβάσεις. «Οι πλαστικές επεμβάσεις με τρομοκρατούν» παραδέχτηκε. Θέλοντας να ενθαρρύνει και τις υπόλοιπες γυναίκες, είπε ότι έχει και εκείνη «τις χοντρές ημέρες της», αναφερόμενη στις ημέρες εκείνες που νιώθει πρησμένη ή ότι έχει βάλει κάποια κιλά. Η αίσθηση αυτή όμως, όπως είπε, δεν αφήνει να την καταβάλλει: «Τις ημέρες εκείνες ντυνομαι με ρούχα που έχω ακριβώς για τις χοντρές ημέρες!» δήλωσε γελώντας.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ