2014-05-05 11:23:17
Φωτογραφία για «ΕΠΕΣΕ» Η ΦΟΥΛΑΜ, ΤΑ... ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Δεδομένη θεωρεί ο αγγλικός Τύπος την αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου από τη Φούλαμ μετά τον υποβιβασμό της ομάδας. Για μεταγραφή-«καταστροφή» κάνει λόγο δημοσίευμα.

Η Φούλαμ δεν απέφυγε τον υποβιβασμό και ήδη σχεδιάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας η επόμενη σεζόν και αυτή, όπως όλα δείχνουν, δεν θα βρει στο ρόστερ της τον Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με τα Αγγλικά ΜΜΕ.

«Η μεταγραφή-ρεκόρ της ομάδας ήταν καταστροφή και η Φούλαμ θα προσπαθήσει να περιορίσει τη ζημιά», αναφέρει η Daily Mail, ενώ προσθέτει πως ο προπονητής, Φέλιξ Μάγκατ, εξεπλάγη όταν διαπίστωσε πως δόθηκαν 15 εκατ. ευρώ για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή τη στιγμή που προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό και δεν μπορούσε να προσφέρει άμεσα.

Ο 26χρονος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, που είχε όλες κι όλες τρεις εμφανίσεις με συνολικά 151 λεπτά στο χορτάρι δίχως να σκοράρει, έχει συμβόλαιο με τη Φούλαμ για άλλα τέσσερα χρόνια. Ωστόσο οι απολαβές του ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό που είναι δυσβάσταχτο για την ομάδα του τώρα που θα παίζει στην Championship με τα αισθητά σε σχέση με την Premiership μειωμένα έσοδα και η αποχώρησή του είναι το πιθανότερο σενάριο.

Αν αυτή θα γίνει με πώληση (παρόλο που είναι αδύνατο να γίνει απόσβεση του ποσού που δόθηκε στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή) ή δανεισμό είναι κάτι που μένει να φανεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ