2014-05-06 19:32:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Νόμιμη και πλήρης η συμμετοχή του συνδυασμού Κοινοτικόν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη της Πάτρας "Κοινοτικόν" αναφέρει τα εξής: "Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τη σημερινή απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πατρών (αριθ. 266/6-5-2014) με την οποία ανακηρύσσεται το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού μας στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές πλην μίας υποψηφιότητας στην Εκλογική Περιφέρεια Μεσσάτιδος η οποία απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους.

Ο συνδυασμός μετά την απόφαση αυτή είναι καθ’ όλα έγκυρος για την συμμετοχή του στις εκλογές της 18-5-2014 και στις τυχόν επαναληπτικές.

Απολύτως βέβαιοι για το έγκυρο και το σύννομο της συγκρότησης του ψηφοδελτίου μας, από την πρώτη στιγμή, δημοσίως, κρίναμε ως εσφαλμένη την αρχική απόφαση ανακήρυξης του συνδυασμού μας με την οποία αποκλείονταν μεγάλος αριθμός υποψηφίων μας και ζητήσαμε τη διόρθωση της απόφασης και την πλήρη αποκατάσταση της νομιμότητας.

Προς αυτήν την κατεύθυνση συντονίστηκαν οι προσπάθειες του νομικού μας συμβούλου κ. Κομνηνού, του επικεφαλής κ. Ντρίνια και στελεχών του συνδυασμού μας. Πράγματι, οι δικαστές του Πρωτοδικείου Πατρών επέδειξαν αυξημένη αίσθηση της ευθύνης και αντελήφθησαν το αρχικό λάθος.

Σε όσους έσπευσαν χαιρέκακα, εξ’ αφορμής της τελευταίας εμπλοκής στο ζήτημα της ανακήρυξης του ψηφοδελτίου μας, να απαξιώσουν και να υποτιμήσουν τον συνδυασμό μας και να λεηλατήσουν είτε από τα «δεξιά» είτε από τα «αριστερά» τις ψήφους των φίλων και υποστηρικτών μας τους δηλώνουμε απλώς ότι απέτυχαν και εκτέθηκαν! Εμείς είμαστε εδώ!

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι με περισσότερη πίστη και θέληση συνεχίζουμε τον προεκλογικό μας αγώνα, παρά τα όποια «φυσικά» ή «τεχνητά» εμπόδια συναντάμε στην πορεία μας. Η συμμετοχή του συνδυασμού μας στις προσεχείς εκλογές είναι ένας όμορφος και έντιμος αγώνας που θα δώσουμε με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος, χωρίς εξαρτήσεις, δεσμεύσεις και πρακτικές παρασκηνίου."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ