2014-05-09 10:07:13
Φωτογραφία για ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ : ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΝΙΚΗΤΗ
Ο προπονητής των Εφήβων του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Superleague για το προσεχές Final 4 του πρωταθλήματος κάτω των 17 ετών και τόνισε:

«Είναι σημαντικό για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να συλλέγουν τέτοιου είδους εμπειρίες. Ενα Final Four έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού διδάσκει στα παιδιά πώς να διαχειρίζονται σοβαρές καταστάσεις, στις οποίες χρειάζεται η μέγιστη συγκέντρωση, η μέγιστη προσπάθεια, η μέγιστη απόδοση. Ο τίτλος είναι κάτι που θέλουμε και κάτι το οποίο θα κυνηγήσουμε. Εχουμε πει πολλές φορές ότι θέλουμε από μικροί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να γαλουχούνται με πνεύμα νικητή και πρωταθλητή.

Δεν παίζουμε μόνοι μας, όμως. Στο Final Four που διεξάγεται στο Αγρίνιο υπάρχουν ακόμη 3 πολύ καλές ομάδες. Ομάδες δυνατές, οι οποίες έχουν τις ίδιες βλέψεις με εμάς. Να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου. Πρέπει να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Να τους αντιμετωπίσουμε με αυτό τον τρόπο και όχι υπεροπτικά. Σε εμάς δεν έχει θέση η υπεροψία. Μόνο η «δίψα» για νίκη και για μάθηση. Και έτσι θα προχωρήσουμε. Θέλω όλα τα παιδιά, όλων των ομάδων, να ευχαριστηθούν το Final Four, την τελική αυτή φάση. Να το απολαύσουν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εάν είναι οι καλύτεροι, θα το δείξουν μέσα στο γήπεδο. Καλό παιχνίδι!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ