2014-05-09 22:00:37
Φωτογραφία για ΔΙΑΚΟΠΕΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει τις διακοπές του εδώ και αρκετές ημέρες.

Αυτό, όμως, δεν ισχύει για όλους, αφού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και σχεδόν 10 ημέρες οι εγκαταστάσεις του Ρέντη χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων οι οποίοι κάνουν έξτρα προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη.

Σήμερα, ωστόσο, ήτα η τελευταία ημέρα κατά την οποία οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου, καθώς πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της χρονιάς και στη συνέχεια άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι να φύγουν για διακοπές.

Ο λόγος που ο Μίτσελ ήθελε να συνεχίσουν προπονήσεις οι συγκεκριμένοι παίκτες είχε να κάνει με την επιθυμία του να μπορέσουν να αντιληφθούν την ένταση των προπονήσεων του Ολυμπιακού και να προσαρμοστούν στις ανάγκες των ερυθρόλευκων τη νέα χρονιά. Διότι το επίπεδο στο Λιμάνι είναι πολύ υψηλότερο από ό,τι έχουν βιώσει μέχρι στιγμής.

Πάντως από όλους τους δανεικούς που πήγαιναν αυτές τις ημέρες στο Ρέντη, μόνο κάποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν και στο Ζέεφελντ.

«Σίγουροι» θεωρούνται οι Κολοβός, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, ενώ μπορεί να ταξιδέψουν και οι Βλαχοδήμος, Τζανακάκης, με τους Κάταϊ, Καραγκούνη, Σιώπη και Λεάντρο να πηγαίνουν πιθανότατα εκ νέου δανεικοί ή να παραχωρούνται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ