2014-05-10 08:37:12
Φωτογραφία για ΤΟΛΙ : ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Άλλη μία κούπα στις ακαδημίες του διεκδικεί ο Ολυμπιακός αυτό το Σαββατοκύριακο!

Οι Έφηβοι του Θρύλου δίνουν τη δική τους «μάχη» σήμερα στο Αγρίνιο κόντρα στον ΠΑΟΚ, με στόχο να φτάσουν στον τελικό τη Δευτέρα και να στεφθούν πρωταθλητές!

Ο αρχηγός των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού, Άρντιτ Τόλι, μίλησε για τη διοργάνωση του Final 4 και ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός όταν πηγαίνει στις μεγάλες διοργανώσεις έχει μοναδικό στόχο το τρόπαιο και τίποτα άλλο. Ωστόσο, ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πάνε με χαμηλά το κεφάλι θα παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και στο τέλος θα κάνουν το ταμείο τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τόλι:

«Ο προπονητής μας μιλά διαρκώς για το fair play και τον σεβασμό. Τον σεβασμό προς τους προπονητές, τους συμπαίκτες, αλλά κυρίως τον σεβασμό προς τους αντιπάλους! Οφείλουμε να κρατάμε το κεφάλι χαμηλά και να δουλεύουμε, ώστε να έρχονται τα αποτελέσματα. Οι νίκες. Οι τίτλοι. Θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι, αλλά προσπαθούμε καθημερινά να το κάνουμε αυτό με τον σωστό τρόπο.


Στο Final Four του Αγρινίου θα πάμε για να κερδίσουμε. Είμαστε στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός έχει συνδέσει το όνομά του με την επιτυχία. Όπως προείπα, θα κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι, θα δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο και αν το αξίζουμε, θα ανταμειφθούμε. Ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος και η Ξάνθη είναι δυνατές ομάδες. Διψούν, όπως και εμείς, για τον τίτλο.

Θα είναι ένα ωραίο θέαμα και ελπίζουμε το γήπεδο να έχει κόσμο. Να το χαρούμε και εμείς, αλλά κι εκείνοι που θα βρεθούν στις εξέδρες. Εύχομαι να γίνει ένα υπέροχο Final Four και να διαφημίσουμε το ποδόσφαιρο!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ