2014-05-15 16:52:48
Φωτογραφία για ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Στρατιωτικός ε.ε) ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στις 01 Ιουνίου 1976 στα υπέροχα Χανιά μας Η μητέρα μου είναι η Καλλιόπη Παπαδομανωλάκη απο τα Κοντόπουλα Κεραμειών. Είμαι παντρεμένος με την Κυριακή Σεραφειμίδου, συμβασιούχο υπάλληλο του Πνευματικού κέντρου Χανίων και πτυχιούχο του Τ.Ε.Ι Σερρών στον τομέα Δκσης Επιχειρήσεων, και έχουμε τη χαρά να έχουμε ενα κοριτσάκι την Καλλιόπη 7 ετών. Μεγάλωσα στην Αμαλιάδα της Ηλείας μιας και ο πατερας μου Ευάγγελος Δημητρόπουλός υπηρετουσε στην Ελληνικη Αστυνομία και εκεί ολοκλήρωσα τις Λυκειακές σπουδές μου, στο οποίο και διετέλεσα πρόεδρος του δεκαπενταμελούς (1993-1994) . Το 1997 επιτυγχάνω σε Πανελλαδικό διαγωνισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και κατάχθήκα με το βαθμό του Λχία στον Ελληνικό Στρατό οπου υπηρετω μεχρι και σήμερα και φέρω τον βαθμο του Επχία (ΠΖ). Εχω λάβει μέρος σε ειρηνευτικές αποστολές στο ΚΟΣΟΒΟ και εχω τιμηθεί με ευφημο μνεια απο το ΝΑΤΟ το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ για την προσφόρα μου αυτή. Απο το 2010 εχω εισαχθει στο Ελληνικο Ανοιχτο Πανεπιστημιο στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, του Ελληνικόυ Πολιτισμού και βρίσκομαι στο 2 έτος της φοιτησής μου. 


Το 2012-2013 διετέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 23ου Νηπιαγωγείου Χανίων 

• Για το 2013 -2014 έχω εκλεγεί Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικου Σχολείου Χανίων όπως επίσης για το ιδιο χρονικό διαστημα εχω εκλεγει και Μέλος της Ενωσης Γονέων του Ν.Χανίων. Προσφατα ορίστηκα ως επικεφαλης της προσωρινής Δκουσας επιτροπής Εν ενεργεία Στρατιωτικών Περιφέρειας Κρήτης. Επίσης στις 9/2/14 εκλέχθηκα στο νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπούλων Κεραμειών αναλαμβάνωντας τα καθήκοντα του Γεν Γραμματέα. 

Η μεγάλη μου αγάπη είναι η συγγραφή παιδικών παραμυθιών με το πρώτο μου κιόλλας συγγραφικό έργο να εκδίδεται τον Μαιο του 2014 απο τον Εκδοτικο Οικο Περίπλους. με τίτλο "Το χρυσαφένιο Κουκούτσι". Το οποιο προλογει η αξια συμπατριώτισα μας Καλλιτεχνιδα -Ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη. Πάγια θέση μου για τα κοινά της Πόλης τα εξής: Οι Νέοι άνθρωποι είναι εδώ να αναλάβουν υπεύθυνα το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί ετσι ωστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για τη Πόλη που ολοι αγάπουν, για τα Χανιά που όλοι οραματίζονται. «Η ενθάρρυνση των νέων να συμμετέχουν σε επίπεδο τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντική διότι τώρα που βιώνουμε την εποχή του τυφλού πολιτικού αρνητισμού και της μόδας των σκοτεινών πολιτικών μονοπατιών απο μια ελάχιστη ευτυχώς μεριδα πολιτων, έχει αξία με τις απόψεις τους, οι ίδιοι οι νέοι να διαμορφώσουν τις συνθήκες για τα Χανιά του Αύριο μέσα στα οποία θα κληθούν να ζήσουν και να πρωταγωνιστήσουν». Οχι λοπον στην ψήφο της καταδίκης και της εκδίκησης. Ναι στην ψήφο της προόδου και της Ελπίδας!!

Διαβάστε επίσης 

Παρουσίαση στελεχών ΕΔ και ΣΑ υποψηφίων για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ