2014-05-16 11:27:11
Φωτογραφία για ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ... «ΜΠΑΜ» Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΙΤΣΕΛ
Ένα hot όνομα για κέντρο και ένα για επίθεση θέλει ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ να έχει κλείσει νέες επαφές σε Ισπανία αλλά και Λισσαβώνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε για 3-4 πολύ δυνατές και ποιοτικές μεταγραφές με την ονοματολογία, όπως ήταν φυσικό, να φουντώνει. Η... παρέλαση μεγάλων ονομάτων από παίκτες από την ευρωπαϊκή αγορά είναι πλέον καθημερινή και μετά τις νέες προεδρικές εξαγγελίες αναμένεται να ενταθεί και άλλο.

Εξάλλου σε κάθε καλοκαιρινή περίοδο ο Ολυμπιακός έχει συνδεθεί με μεγάλα ονόματα. Ονόματα όπως των Ροζίτσκι, Σάντα Κρούζ ή Ντιέγκο (του οποίου το συμβόλαιο λήγει φέτος και για τον οποίο ήδη υπάρχουν νέα σενάρια και φήμες που εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό, όπως ήδη έχουμε αναφέρει).

Στο Λιμάνι έχουν εντοπίσει πάντως τους στόχους τους. Το βάρος πέφτει κυρίως σε άξονα και επίθεση. Αναζητάται δηλαδή ένας γκολτζής ποιότητας που να είναι και hot όνομα αλλά και ένας playmaker για το κέντρο που να μπορεί να πλαισιώσει τον Τσόρι Ντομίνγκεζ.


Φυσικά πολύ σημαντικές για τον σχεδιασμό του Θρύλου είναι και ακόμα δύο θέσεις. Εκείνη του αμυντικού χαφ και αυτή του χαφ για τις πτέρυγες. Σε αυτήν την κατεύθυνση ασχολείται φυσικά πολύ και ο ίδιος ο Μίτσελ.

Με συζητήσεις στην Ισπανία και την Μαδρίτη και επαφές που έχει προγραμματίσει και στην συνέχεια. Διαρρέεται μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά τουτ ο "gazzetta.gr", πως εκτός από τον Ισπανό τεχνικό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός θα έχει εκπροσώπηση και από τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ίσως και από άλλους παράγοντές του, που δρομολογούν τις μεταγραφικές εξελίξεις, προκειμένου να γίνουν και εκεί κουβέντες για παίκτες για τη νέα περίοδο.

Στην Λισσαβώνα εξάλλου θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με τις οποίες ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και έχει σχέσεις: Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο.

Εξάλλου το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι επιμένουν διαρκώς για ουσιώδεις εξελίξεις μετά τον τελικό δείχνει πως κάτι περιμένουν και αυτό έχει να κάνει και με την Ιβηρική...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ