2014-05-16 22:56:03
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΣΛΟΥΚΑ!
Ειδική αναφορά στον Ολυμπιακό και τη μεγάλη ανατροπή της Κωνσταντινούπολης έκανε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Final 4 της Ευρωλίγκας.

«Εγώ το πίστευα και όταν χάναμε με πέντε πόντους. Πόσω μάλλον όταν ο Μπλου έβαλε το τρίποντο 13'' πριν το τέλος και πήγαμε τη διαφορά στον πόντο. Την ίδια στιγμή κάτι χάλασε στο μυαλό της ΤΣΣΚΑ και είναι λογικό να προκλήθηκε αναστάτωση. Κέρδιζαν με 15 και βρέθηκαν να κερδίζουν με έναν», ανέφερε αρχικά.

Ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ολυμπιακό και τη μεγάλη ανατροπή της Πόλης: «Μπορεί να έπαιξε ρόλο και η ανατροπή της Κωνσταντινούπολης, όταν ο Ολυμπιακός γύρισε από το -19. Η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά μάλλον έχει από πάνω της ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα και είπε χαριτολογώντας: «Έχω πάει σε 4 Final Four και αυτός θα είναι ο τρίτος μου τελικός. Ο Σλούκας έχει πάει σε δύο και έχει δύο Ευρωλίγκες. Αν δεν την πάρω, θα με βλέπει ο μικρός και θα μου ρίχνει σφαλιάρες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ