2014-05-18 11:21:18
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ... ΟΥΤΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός είναι στο... "ψάξιμο" και ο Μίτσελ έχει και αυτός ξεχωρίσει ορισμένους ποδοσφαιριστές από την Πριμέρα Ντιβισιόν, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, θεωρώντας ότι πρόκειται για παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε ό,τι αφορά μάλιστα τη φροντ λάιν, διάφορα δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Ικεκούκβου Ούτσε είναι ο επιθετικός που έχει στην κορυφή της λίστας του ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 13 γκολ σε 29 εμφανίσεις και σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν από την πατρίδα του Μίτσελ ο διεθνής επιθετικός απασχολεί έντονα τους ερυθρόλευκους. Ο Ούτσε έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με το «κίτρινο υποβρύχιο», αλλά η ισπανική ομάδα δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει αν ικανοποιηθεί βέβαια οικονομικά. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Βιγιαρεάλ είναι διατεθειμένη να συζητήσει την πώληση του Ούτσε μ' ένα ποσό της τάξης των 2,5 - 3 εκατ. ευρώ και ένα αβαντάζ είναι ότι ο Ολυμπιακός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Βιγιαρεάλ.


Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι του 2010 οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν από τη συγκεκριμένη ομάδα τον Νταβίντ Φουστέρ. Εναν χρόνο αργότερα ο Ολυμπιακός πήρε από τη Βιγιαρεάλ με τη μορφή δανεισμού τον Ιβάν Μαρκάνο που ήταν επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός απέκτησε (επίσης με τη μορφή δανεισμού) από την ισπανική ομάδα τον Ερνάν Πέρεζ. Ο Παραγουανός όμως στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος κι έτσι οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν καν στη διαδικασία συζήτησης με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Παραγουανού μεσοεπιθετικού.

Ενα στοιχείο που φανερώνει την εκτίμηση που έχει ο Μίτσελ στον Ούτσε είναι πως ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε ως πρώτο στόχο τον Νιγηριανό τον περασμένο Γενάρη ως αντικαταστάτη του Μήτρογλου. Οι ερυθρόλευκοι είχαν μιλήσει με τη Βιγιαρεάλ, έχοντας ως συνδετικό κρίκο τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, τον μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο η διοίκηση της ισπανικής ομάδας δεν ήθελε, όπως ήταν φυσικό, να δώσει τον πιο αξιόπιστο σκόρερ της στο μισό της σεζόν καθώς δεν θα ήταν εύκολο να βρει επιθετικό για να τον αντικαταστήσει. Ο Ολυμπιακός προχώρησε τελικά στην απόκτηση του Νέλσον Βαλντέζ, επιλογή που πάντως δεν βοήθησε ιδιαίτερα τους ερυθρόλευκους. Ο Ισπανός τεχνικός όμως δεν ξεχνά τον Νιγηριανό και ο Ούτσε παραμένει στις πρώτες θέσεις της λίστας του Μίτσελ.

Ο Ούτσε είναι κυνηγός περιοχής και σε αυτή τη θέση αγωνίζεται στη Βιγιαρεάλ, ωστόσο το σημαντικό είναι πως μπορεί ν' αγωνιστεί τόσο σαν δεύτερος επιθετικός (πίσω από τον σέντερ φορ) όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης. Αυτό είναι ένα στοιχείο που αρέσει ιδιαίτερα στον προπονητή των ερυθρόλευκων, καθώς είναι δεδομένο πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θ' αποκτήσουν και φορ περιοχής αλλά και επιθετικό για τα άκρα. Γι' αυτό λοιπόν ο Μίτσελ θεωρεί ως ιδανικό τον Νιγηριανό για το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Δείτε τον Ούτσε εν... δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ