2014-05-20 20:47:10
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ Η 12ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΛΕΪ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
Το πρωί της Τετάρτης θα αναχωρήσει για τη Σόφια η αποστολή της Εθνικής βόλεϊ γυναικών, προκειμένου να αγωνιστεί στο πρώτο τουρνουά του τέταρτου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζάν και Πορτογαλία στο γκρουπ.

«Έχουμε δουλέψει σκληρά μέσα στο γήπεδο, προσπαθώντας να ‘δέσουμε’ και να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Σίγουρα, έχουμε πολύ δύσκολο έργο, παίζοντας με ομάδες, όπως η Βουλγαρία και το Αζερμπαϊτζάν, που έχουν καταξιωμένες αθλήτριες», δήλωσε η Παναγιώτα Διώτη, η οποία εμφανίστηκε αισιόδοξη για την πορεία της Εθνικής.

«Σίγουρα, παίζοντας με αυτές τις ομάδες θα μαζέψουμε εμπειρίες, αλλά δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να φύγουμε κάποια στιγμή από το ‘μαζεύουμε εμπειρίες και συνεχίζουμε’ και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Γι’ αυτό, προσπαθούμε καθημερινά. Εγώ πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να κάνει την υπέρβαση».


Η προετοιμασία της Εθνικής επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ενώ η 12άδα που επέλεξε για τη Βουλγαρία ο ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης, αποτελείται από τις ακόλουθες αθλήτριες:

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Αθηνά Παπαφωτίου (ΑΕΚ)

Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός), Αλίκη Κωνσταντινίδου (Πανναξιακός), Μαρία Λαμπρινίδου (Φορλί – Ιταλία), Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός)

Ακραίες: Εύα Χαντάβα (Βριλήσσια), Μαρία Γενιτσαρίδη (Πίτσμπουργκ – ΗΠΑ), Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής), Παναγιώτα Διώτη (Ηρακλής Κηφισιάς)

Διαγώνια: Ελένη Κιόση (Τερβίλ – Γαλλία)

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού (Ηρακλής)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ