2014-05-20 23:10:06
Φωτογραφία για Μήνυμα Φώτη Μελά για τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης
Συνδημότισσες , συνδημότες μου

 Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου –Δραπετσώνας στις απερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την ψήφο σας και σας διαβεβαιώνω ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα  χρειάζονται ένα ολοκληρωμένο  σχέδιο ανάπτυξης προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των καιρών και στις ανάγκες των πολιτών και όχι σχέδια επί χάρτου.

Σας τονίζω λοιπόν ότι όσοι συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Δήμο για τη εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων θα μας βρίσκουν μπροστά τους και ο  έλεγχος θα είναι διαρκής.

Το μήνυμα των πολιτών ήταν ξεκάθαρο. Δεν έδωσαν λευκή επιταγή σε καμία παράταξη.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε  για μία χρηστή διαχείριση και  για να ολοκληρωθούν τα έργα πνοής που είχαμε ξεκινήσει τα οποία θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε έως ότου επανέλθουν το χαμόγελο και η αισιοδοξία στην Πόλη μας.

Επιτρέψτε μου επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης οι οποίοι έδωσαν έναν τίμιο αγώνα.

Τα προβλήματα είναι κοινά χωρίς κόμμα ή χρώμα και εμείς, όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την επίλυσή τους, όπως είχαμε δεσμευτεί ενώπιον σας.

Φώτης Μελάς Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ