2014-05-20 23:30:12
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΟ... «ΑΝΤΙΟ» ΖΑΡΝΤΙΜ ΣΤΗ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ!
Παρελθόν επίσημα για τη Σπόρτινγκ αποτελεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον Πορτογάλο τεχνικό, προκειμένου να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Μονακό...

Εδώ και εβδομάδες έχει γίνει γνωστό πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει με την ομάδα του πριγκιπάτου... Φέρεται, όπως ήδη σας έχουμε ενηερώσει να έχει συμφωνήσει με τη γαλλική ομάδα έναντι 2 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ 3 εκ. πήρε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Την Τρίτη η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε επίσημα με συνέντευξη Τύπου πως ο Ζαρντίμ δεν θα συνεχίζει στην ομάδα, όπως τόνισε ο πρόεδρος των «λιονταριών», Μπρούνο Καρβάλιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επιβεβαίωσε τον προορισμό του: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, αφήνοντας ένα σύλλογο που σημαίνει πολλά για μένα. Ήταν ένα βήμα στην καριέρα μου» Να αναφέρουμε, πάντως, ότι την Τρίτη ο γαλλικός και ο πορτογαλικός Τύπος ανέφεραν πως αναμένεται η Μονακό να ανακοινώσει την πρόσληψή του μέσα στην εβδομάδα και ενώ ο γαλλικός σύλλογος έκανε γνωστό επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Κλαούντια Ρανιέρι...

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κατάφερε φέτος και έβγαλε την Σπόρτινγκ 2η στην Πορτογαλία, πίσω από την Μπενφίκα, και έτσι τα «λιοντάρια» θα παίξουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ