2014-05-21 00:38:12
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ... ΜΠΕΝ
Συζήτηση αλλά όχι οριστική συμφωνία για τον Μπεν ανακύπτει από την πλευρά του παίκτη και από Βέροια. Στο χέρι Ολυμπιακού και Μίτσελ το εάν θα κλείσει για φέτος ο παίκτης.

Ο Μπεν της Βέροιας όπως και ο Νίκος Καθάριος του Πανθρακικού είναι υποθέσεις από την ελληνική αγορά που εδώ και καιρό είναι καθαρά στην διακριτική ευχέρεια του Ολυμπιακού το εάν θα τις κλείσει ή όχι. Για την πρώτη εκ των δύο περιπτώσεων, δηλαδή του διεθνούς ποδοσφαιριστή από τις Κομόρες, όπως προέκυπτε και από την μεριά και το περιβάλλον του παίκτη αλλά και από την Βέροια την Τρίτη υπάρχουν μεν επαφές με τους πρωταθλητές όμως δεν υπάρχει ακόμα το τελικό deal, όπως αναφέρει σε δηοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Για τον Μπεν υπάρχουν και άλλες προσφορές και από Ελλάδα και από εξωτερικό (κυρίως την Γερμανία) όμως οι ερυθρόλευκοι -που επίσης δεν επιβεβαίωναν σε καμία των περιπτώσεων την συμφωνία- εφόσον το θελήσουν μπορούν να αποκτήσουν το προβάδισμα για την απόκτησή του. Είναι φυσικά και θέμα Μίτσελ και κατά πόσον θα δώσει το ΟΚ για να πιάσει φέτος Λιμάνι ο παίκτης. Εξελίξεις ίσως υπάρξουν και την Τετάρτη οπότε και έχει προγραμματιστεί ερυθρόλευκο μεταγραφικό μίτινγκ.


Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα για τον Άλφρεντ Φιλμπόγκασον της Χέρενφεϊν και την προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός για τον παίκτη, αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν και την ολλανδική αγορά καθότι εκτός από την Χέρενφεϊν εξετάζουν και παίκτες από ομάδες όπως η Άλκμααρ και η Φένλο. Για τον Ισλανδό διεθνή φορ τα πράγματα βέβαια είναι πολύ δύσκολα καθώς έχει μεγάλη ζήτηση ειδικά στην Μπουντεσλίγκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ