2014-05-21 20:26:16
Φωτογραφία για Κορυδαλλός: Ποιοι και γιατί «έκλεισαν το στόμα» στον 31χρονο μαφιόζο
Τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή να «καθαρίσουν» τον 31χρονο Ι.Τ., στον Κορυδαλλό, αναζητούν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να φωτίσουν το μυστήριο γύρω από το πρόσωπο του θύματος.

Γιατί ο 31χρονος την τελευταία δεκαετία ήταν μέσα σε όλα τα μεγάλα κόλπα που σχεδίαζε ο αθηναϊκός υπόκοσμος. Από «κολλητός» μεγάλου νονού της Αθήνας, μέχρι ένα από τα «πιστόλια» που είχαν λάβει εντολή να «φάνε» αξιωματικό της Ασφάλειας-διώκτη της μαφίας. «διετέλεσε» ο Ι.Τ. στο σύντομο βίο του.

Μάλιστα, το προφίλ του ερευνήθηκε μέχρι και από την Αντιτρομοκρατική ως ένας από τους ποινικούς που «διορίστηκε» από τον αρχιμαφιόζο να κάνει βρώμικες δουλειές για λογαριασμό αντιεξουσιαστών.

Όμως, παρά το ξεσκόνισμα, δεν φέρεται μέχρι στιγμής να προκύπτει εμπλοκή του νεκρού ούτε με την τελευταία περίπτωση της διπλής δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής τον περασμένο Νοέμβριο στο Νέο Ηράκλειο ούτε με άλλες υποθέσεις του αντάρτικου πόλης.


Η εκτέλεση, τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω απο φαστφουντάδικο στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός μαφιόζικου ξεκαθαρίσματος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έμαθαν ότι στην πιάτσα ψιθυρίζεται ότι του έκλεισαν το στόμα, γιατί ήξερε και κυρίως έλεγε πολλά.

Γιατί ο Ι.Τ., ακόμα και όταν βρισκόταν στις φυλακές, είχε στενές επαφές με μεγάλα κεφάλια και μοιραζόταν τα μυστικά τους. Ο ίδιος ήξερε καλά, μέχρι τουλάχιστον προχθές, να εξαφανίζει τα ίχνη του. Όμως, όταν οι αποφάσεις ληφθούν, τότε είναι θέμα χρόνου να σβήσει κάποιος από το χάρτη. Και γι' αυτόν η αντίστροφη μέτρηση φαίνεται πως είχε αρχίσει καιρό πριν.

Γιατί ο 31χρονος είχε εμπλακεί, εκτός από ληστείες, ακόμη και σε βομβιστικές ενέργειες, σε τμήματα που συμπτωματικά είχαν χτυπηθεί από σκληρές ομάδες αντιεξουσιαστών.

Μάλιστα, όταν αποφυλακίστηκε, διατηρούσε τηλεφωνικές επαφές με την ομάδα των ποινικών που έχουν υπόγειους διαύλους επικοινωνίας με αντιεξουσιαστές, με αποτέλεσμα αρκετές φορές ο «κοριός» της Αντιτρομοκρατικής να έχει καταγράψει τη φωνή του Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ