2014-05-22 10:47:03
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ... ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ!
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, όχι απλώς το ενδιαφέρον, αλλά και η προσπάθεια των ερυθρόλευκων να αποκτήσουν τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την υποψηφιότητά του ως δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», έκανε και… μεταγραφική αποκάλυψη. Μάλιστα, ανέφερε ότι τον «Φινμπό» παρακολουθούν οι ερυθρόλευκοι έναν χρόνο τώρα.

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, τον οποίο παρακολουθούμε εδώ κι έναν χρόνο. Θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε. Σε αυτή τη θέση κοιτάζουμε κι άλλους παίκτες, αλλά αυτός είναι από τους καλύτερους που εξετάζουμε», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην πρωινή εκπομπή του «Mega» για τον 25χρονο Ισλανδό φορ.

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως έχει κάνει αρκετά για να ανέβει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, απάντησε: «Σίγουρα έχουμε κάνει πολλά. Οπωσδήποτε υπάρχουν προβλήματα, αλλά στον Ολυμπιακό έχουμε προσφέρει πολλά, τόσο με τις ακαδημίες και τις σχολές ποδοσφαίρου μας, όσο και με τα συνεργαζόμενα ερασιτεχνικά σωματεία στον Πειραιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ