2014-05-22 18:10:05
Φωτογραφία για Κώστας Γκιουλέκας:  «Η Θεσσαλονίκη πρέπει να αλλάξει σελίδα»
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής ΝΔ Α΄Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας έκανε την εξής δήλωση:

"Την Κυριακή η Θεσσαλονίκη έχει την ευκαιρία να αλλάξει σελίδα! Να ξεφύγει από την σκοτεινή κατάσταση στην οποία βύθισε την πόλη ο Γιάννης Μπουτάρης.

Η Θεσσαλονίκη δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες, άλλο χρόνο.

Τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια οι Θεσσαλονικείς «απήλαυσαν» μία τραγική καθημερινότητα σε συγκεκριμένους τομείς, όπως η καθαριότητα, η αναρχία με τα τραπεζοκαθίσματα, το παρεμπόριο… Ολόκληρες περιοχές της πόλης βυθισμένες στο σκοτάδι λόγω έλλειψης φωτισμού, διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα παντού, πεζοδρόμια που έχουν καταληφθεί από μηχανάκια, τραπεζοκαθίσματα και λευκά σεντόνια με πλαστά προϊόντα έχουν κάνει την Θεσσαλονίκη τα τελευταία τρία χρόνια να θυμίζει ένα ατελείωτο και άναρχο παζάρι… Αυτή η άθλια εικόνα της Θεσσαλονίκης έχει “αρχιτέκτονα”: την “έφτιαξε” ο Γιάννης Μπουτάρης!


Η Θεσσαλονίκη δεν αξίζει έναν δήμαρχο ο οποίος το μόνο που έχει προσφέρει στην πόλη είναι αρνητική δημοσιότητα. Με δημοσιοσχετίστικες φανφαρολογίες και ανιστόρητες -και πολλές φορές επικίνδυνες- απόψεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει, οι οποίες προσβάλλουν την πόλη, τους πολίτες και την ιστορία της.

Τώρα μπορούμε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη.

Με σκληρή δουλειά, πόρτα-πόρτα, γειτονιά-γειτονιά.

Μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του α’ γύρου.

Για το καλό της Θεσσαλονίκης μας!" Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο... ΑΛΟΝΣΟ ΕΔΩ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο... ΑΛΟΝΣΟ ΕΔΩ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ