2014-05-26 01:21:18
Φωτογραφία για Ανδρέας Λοβέρδος: Χαίρομαι για τον Μώραλη
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά ο εκπρόσωπος της Ελιάς και... πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλαδα, Ανδρέας Λοβέρδος για την εκλογική μάχη στον Πειραιά είπε : " Χαίρομαι για τον Γιάννη Μώραλη. Ήμουν ο πρώτος που τον στήριξα και δικαιώθηκα". 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ακόμα τόνισε "Παρατηρήσαμε τις τελευταίες ημέρες συσπείρωση στην παράταξή μας. Η παράταξή μας ανατάχθηκε. Δεν είμαστε σε αυτό που προσδοκούμε, αλλά απαντήθηκε το ερώτημα αν πρέπει να υπάρχουμε. Ο λαός αποφασίζει ότι θέλει κυβερνητική σταθερότητα με θετικό πρόσημο. Δεν θέλει φόρους και περικοπές αλλά ανάπτυξη, οικονομική τόνωση. Η μάχη στην κεντροαριστερά κερδήθηκε. Υπάρχει προσκλητήριο αλληλεγγύης στο χώρο μας και στην ΔΗΜΑΡ. Θα δούμε αν η Ελιά αποτελέσει πολιτικό σπίτι για πολλούς".

Στην τοποθέτησή του στο εκλογικό πάνελ του Alpha ο Ανδρέας Λοβέρδος μεταξύ άλλων τόνισε : "Η παράταξη ανεταξε τις δυνάμεις της όπως στο παρελθόν πολλές φορές έχει κάνει διότι είναι παράταξη που δίνει ελπίδα. 

Οι πολίτες αποφάσισαν ότι θέλουν σταθερότητα αλλά με θετικό πρόσημο, δηλαδή, να εξαφανιστεί η ύφεση και να μειωθεί η ανεργία. Στο χώρο της κεντροαριστεράς είμαστε η πρωτεύουσα δύναμη για να αποστείλουμε προσκλητήριο αλληλεγγύης και κοινοβουλευτικό και εκτός Βουλής".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ