2014-05-26 04:49:05
Φωτογραφία για Ο Μάριος Ιορδάνου και η αγαπημένη του Σοφία Καζαντζιάν μιλούν για την γνωριμία, τον έρωτα και τον γάμο τους!
Μάριος Ιορδάνου και Σοφία Καζαντζιάν, οι δυο ηθοποιοί είναι ζευγάρι τα τελευταία έξι χρόνια. Πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού, μίλησα για τον έρωτα τους, τον γάμο, αλλά και για την παράσταση «Το πολύ μαζί σκοτώνει» Αποκαλύπτουν την πρώτη τους συνάντηση που έγινε πριν έξι χρόνια στα γυρίσματα του σίριαλ «Χωρίς όρια» του ΑΝΤ1 όταν η Σοφία Καζαντζιάν αντιμετώπιζε κάποια αναπνευστικά προβλήματα και δεν μπορούσε να συννενοηθεί, τότε ο Μάριος την πλησίασε και ενδιαφέρθηκε για εκείνη. Απο εκείνη την στιγμή όπως η ίδια λέει άρχισαν να επικοινωνούν με τον Μάριο να συμπληρώνει: «Οι σπουδές μου λοιπόν μου φάνηκαν χρήσιμες, γιατί γνώρισα την γυναίκα της ζωής μου».

Στη συνέχεια παραδέχτηκαν ότι ήταν έρωτας κεραυνοβόλος:«Από την πρώτη στιγμή με ξετρέλανε όχι απλά η παρουσία της, αλλά και η ενέργεια της.Όταν αρχίσαμε να επικοινωνούμε, αισθάνθηκα ότι εκτός από μία πανέμορφη γυναίκα, είναι και ένας άνθρωπος που έχει πολλά να πει. Η Σοφία μου ιντριγκάρει το μυαλό και μου ανοίγει δρόμους που ούτε μπορούσα να φανταστώ» όπως λέει ο Μάριος. Η Σοφία εξομολογείται πάντως ότι η σχέση τους έχει δοκιμαστεί και ότι αναγκάστηκαν αρκετές φορές να βουτήξουν στα βαθιά,γεγονος που τους βοήθησε να καταλάβουν ότι αυτό που ζούσαν δεν ήταν ένας απλός ενθουσιασμός.


Όσον αφορά τον γάμο, το ζευγάρι απάντησε πάνω σε αυτό, ο Μάριος Ιορδάνου εξηγεί« Δεν πιστεύω σε θεσμούς, κατεστημένες αξίες, γάμους και βάφτίσια.Αυτό που με απασχολέι εμένα είναι να μην χαθεί το συναίσθημα και να είμαστε καλά μαζί». Η Σοφία Καζαντζιάν από την αλλη μεριά δηλώνει:«Μπορεί να παντρευτούμε κάποια στιγμή, μπορεί και όχι. Κανένας από τους δυο μας δεν έχει αυτή την βαθιά επιθυμία. Αν τελικά το αποφασίσουμε, μπορεί να το κάνουμε ξαφνικά».

Έπειτα μιλάνε για τις σχέσεις στον καλλιτεχνικό χώρο και τον ανταγωνισμό, με την Σοφία να αναφέρει ότι με τον Μάριο είναι συνδημιουργοί και ο ίδιος προσθέτει:«Στη σκηνή είμαστε ουσιαστικά ένα σώμα .Δεν σου κρύβω μάλιστα ότι μπορεί μια μερα να έχουμε ένταση και η παράσταση να λειτουργήσει λυτρωτικά.

Στο τέλος αναφερθηκαν  και στον στίχο του τραγουδιού της Χαρούλας Αλεξίου «Το πολύ μαζί σκοτώνει» όπου στο σημέιο αυτό ο Μάριος Ιορδάνου επισήμανε ότι:«H ευτυχία είναι θέμα απόφασης. Επιλέξαμε συνειδητά να είμαστε μαζί,γιατί αυτή η επιλογή μας έκανε ευτυχησμένους ».  Συνοψίζοντας, μίλησα και για την παράσταση στην οποία συμμετέχουν «Δεν φοβάμαι. Δεν ελπίζω. Είμαι.., μια σύνθεση κειμένων από τα έργα του Νίκου Καζαντζάκη που παρουσιάζουν κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον πολυχώρο Valut.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ