2014-05-26 09:27:08
Φωτογραφία για Απόστολος Κατσιφάρας: Την επόμενη πενταετία θα έχουμε μια Περιφέρεια που θα την υπολογίζουν [video]
«Την επόμενη πενταετία θα έχουμε μια Περιφέρεια που θα την υπολογίζουν, θα έχει ισχυρή φωνή, ρόλο και λόγο και πάνω απ” ολα θα είναι δίπλα στον πολίτη που δοκιμάζεται σκληρά», ανέφερε ο επανεκλεγείς Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας κατά την διάρκεια των επίσημων δηλώσεων για το εκλογικό αποτέλεσμα του επαναληπτικού γύρου των Περιφερειακών εκλογών.

Ο κ. Κατσιφάρας πριν από λίγα λεπτά έφθασε στο εκλογικό του κέντρο στην Πλατεία Γεωργίου, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους ψηφοφόρους και τους συνεργάτες του.

«Ηταν μια δύσκολη προεκλογική περιόδος, πολλές φορές νιώσαμε μοναξία», είπε ο κ. Κατσιφάρας, για να προσθέσει πως η «αγάπη και η εμπιστοσύνη των πολιτών»ήταν η κινητήριος δύναμη.

Ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε και στην τακτική πολιτικής που θα ακολουθήσει την επόμενη θητεία του «Ο θεσμός της Περιφέρειας είναι βαθιά λαϊκός, αναπτυξιακός και ένας θεσμός που θα κινητοποιεί τις κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις. Πάνω σε αυτές τις τρεις αρχές θα κινηθούμε την επόμενη πενταετία», υπογράμμισε.

«Οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν, μας έδωσε ισχυρή εντολή να διαχειριστούμε τις τύχες τους», δήλωσε ο Απόστολος Κατσιφάρας για να καταλήξει λέγοντας πως «θα τιμήσουμε στο ακέραιο αυτή την ισχυρή λαϊκή εντολή»

Δείτε το βίντεο του patratora.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΛΛΟΣ... ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΛΛΟΣ... ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ