2014-05-26 09:40:04
Φωτογραφία για ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΦΟΛΦΣΒΙΝΚΕΛ
Σε ανοιχτή γραμμή για τον Ρικι Φολφσβίνκελ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τη Νόριτς να έχει βάλει... πωλητήριο στον παίκτη και τον ίδιο να δείχνει θετικός στην προοπτική των ερυθρόλευκων.

Ο Ολλανδός επιθετικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική για το μέλλον του παίκτη. Ο Φολφσβίνκελ έχει καταστήσει σαφές πως δεν θέλει να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ μετά τον υποβιβασμό των «καναρινιών» και θέλει να φύγει είτε με μεταγραφή, είτε με δανεισμό.

Το ίδιο ωστόσο φαίνεται ότι επιθυμεί και η αγγλική ομάδα λόγω του υψηλού συμβολαίου του διεθνούς φορ και αυτό είναι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Την ίδια στιγμή ο 25χρονος επιθετικός δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα όπως αναφέρει το «Goal», παρ' όλα αυτά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Αυτό γιατί η Νόριτς είχε δαπανήσει πέρυσι το καλοκαίρι περί τα 10 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δεν δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με πολύ λιγότερα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται πάντως σε ανοιχτή γραμμή για να γίνει το deal, με το ιδανικό σενάριο για τους ερυθρόλευκους να είναι πιθανότατα ο δανεισμός του Φολφσβίνκελ με οψιόν αγοράς, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ