2014-05-26 09:39:57
Φωτογραφία για Τρίτο στεφάνι για την Κιμ Καρντάσιαν - Τα πρώτα καρέ από τον φαντασμαγορικό γάμο της στην Φλωρεντία
Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησε ο πλανήτης του διεθνούς jet set τον γάμο της δεκαετίας: αυτό της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ.

Περίπου 600 υπέρλαμπροι καλεσμένοι παρακολούθησαν τη συγκινητική, μα λαμπερή, τελετή του διάσημου-παντρεμένου πια- ζευγαριού που διεξήχθη υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε έναν υπέροχο καταπράσινο λόφο στη Φλωρεντία.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκαν ξοδεύοντας ένα αμύθητο ποσό και τρελαίνοντας τα ταμπλόιντς. Το γλέντι ξεκίνησε από τις Βερσαλλίες και η τελετή έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε κάστρο του 16ου αιώνα στη Φλωρεντία. 600 vip καλεσμένοι πέταξαν από Αμερική και Ευρώπη για να ακολουθήσουν τις φρενήρεις εκδηλώσεις του γάμου.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η νύφη φορούσε ένα σεμνό για τα δικά της γούστα, νυφικό ενώ ο γαμπρός πριν την άφιξη της, έμοιαζε να είναι αρκετά αγχωμένος. Οι νεόνυμφοι ήθελαν να κρατήσουν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα γι αυτό και οι υπεύθυνοι έστησαν έναν τεράστιο τοίχο διακοσμημένο με τριαντάφυλλα.

Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους ήταν, μεταξύ άλλων και ο διάσημος τενόρος Αντρέα Μποτιτσέλι ο οποίος τραγούδησε στην τελετή. Οι καλεσμένοι έφτασαν στη Ιταλία με ιδιωτικές πτήσεις νωρίς το μεσημέρι.

Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την 33χρονη Κιμ Καρντάσιαν και ο πρώτος για τον Γουέστ.
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ