2014-05-27 11:12:12
Φωτογραφία για ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ Η ΜΠΟΥΙΚΑ
Δε θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Μπάρμπαρα Μπούικα.

Οι ερυθρόλευκες ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τη λύση της συνεργασίας της με την Ουγγαρέζα διεθνή φουνταριστή, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης με την εθνική ομάδα της πατρίδας της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Για την πατρίδα της, την Ουγγαρία, αναχωρεί το μεσημέρι της Τρίτης η Μπάρμπαρα Μπούικα. Η Ουγγαρέζα φουνταριστός, που ήταν πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στους τελικούς του πρωταθλήματος πόλο, φεύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις από τη χώρα μας και έχοντας κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το LEN TROPHY.

Η Μπάρμπαρα προσέφερε πολλά στην ομάδα και τη βοήθησε στα δύσκολα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και στη διάρκεια της παραμονής της έκανε πολλές φιλίες. Η "κολλητή" της στη διάρκεια της παραμονής της ήταν η Κάταλιν Κις, επίσης Ουγγαρέζα, η οποία είδε και όλους τους τελικούς της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού και εμψύχωνε τόσο την Μπάρμπαρα, όσο και τις συμπαίκτριες της.

Όλα τα κορίτσια της ομάδας του Ολυμπιακού αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Δευτέρας την Μπούικα, πίνοντας όλες μαζί καφέ στη Μαρίνα Ζέας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ