2014-05-29 04:09:06
Φωτογραφία για Μαθητής ''βούτηξε'' στο κενό μετά το τέλος των πανελλαδικών εξετάσεων! - Κατέληξε στο ασθενοφόρο
Σοκ προκάλεσε την Τετάρτη, η είδηση ότι 18χρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά έκανε βουτιά στο κενό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής ανέβηκε στην κορυφή της εξαώροφης πολυκατοικίας που βρίσκεται δίπλα στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και έπεσε στο κενό, πιθανώς λόγω της πίεσης των πανελλαδικών εξετάσεων.

Το άτυχο παιδί, θα μεταφερόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με βαριά κατάγματα. Ωστόσο, δυστυχώς κατέληξε στο ασθενοφόρο, καθ' οδόν προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης η Διοικήτρια του ΕΚΕΠΥ στη Βόρεια Ελλάδα, Τζίνα Λεπτοκαρίδου "το ΕΒΑΒ παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όπου έγινε εκτίμηση της κατάστασης και ο 18χρονος διασωληνώθηκε.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και καθ' οδόν, έχασε τη μάχη". "Ο μαθητής ήταν πολυτραυματίας. Έφερε κατάγματα στον θώρακα, στους πνεύμονες, στο κεφάλι και είχε ανοιχτή λεκάνη" πρόσθεσε η κα Λεπτοκαρύδου.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 18χρονος επρόκειτο να δώσει την Τετάρτη πανελλήνιες εξετάσεις, γεγονός το οποίο επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία του.

Το παιδί έφυγε από το σπίτι του το πρωί, αλλά δεν πήγε στο σχολείο για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις. Κατευθύνθηκε στην πολυκατοικία και τα όσα ακολούθησαν ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή.

Οι γονείς του μαθητή έτρεξαν στο νοσοκομείο και ενημερώθηκαν για την τραγική είδηση. Οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν μέσα από τις καταθέσεις που θα πάρουν, να ρίξουν φως στα αίτια της αυτοκτονίας.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ