2014-06-02 00:26:13
Φωτογραφία για Σκόνη και λασποβροχή από την Αφρική και τη Δευτέρα
Κύμα αφρικανικής σκόνης και λασποβροχής, κυρίως στις νότιες περιοχές, θα διαδεχθεί τις βροχές και τις σποραδικές καταιγίδες που θα σημειωθούν και τη Δευτέρα, πρωτίστως στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Για τη Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις στα βόρεια οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν από τα νοτιοδυτικά και υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών καταιγίδων στα ορεινά. Όσο για τη θερμοκρασία, δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη θα σημειωθούν νεφώσεις στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης, κυρίως στα νότια.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι άστατος και κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται στα νότια και από το απόγευμα στα δυτικά.

Πηγή: Zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πολυμαθείς βλάκες
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πολυμαθείς βλάκες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ