2014-06-02 00:28:50
Φωτογραφία για Πολυμαθείς βλάκες
Τώρα κατόπιν εορτής όλοι ψάχνουν να βρουν τα αίτια της ανόδου της Χρυσής Αυγής κοιτώντας το δάχτυλό τους.

Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, οικονομικοί και σοφοί αναλυτές προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια χωρίς να πιστεύουν σε αυτή, όπως έπαψαν να πιστεύουν στην έννοια της πατρίδας.

Στο Κερατσίνι και στην Κοκκινιά ζει ένας κόσμος που η καταγωγή του προέρχεται από προγόνους που πότισαν με το αίμα τους τα βάθη της Μικράς Ασίας με τις ομηρίες, τα αμελέ ταμπουρού  και τελικά εξανδραποδίστηκαν από τα προγονικά τους εδάφη.

Στην προσφυγιά η έννοια της πατρίδας είναι βαθιά ριζωμένη στα φυλλοκάρδια της, σε υπολανθάνουσα όμως κατάσταση, μετά τον λυσσαλέο αγώνα που δίνουν Δεξιοί κι' Αριστεροί να βγάλουν από το λεξιλόγιό τους τη λέξη πατρίδα.

Αυτοί που ψήφισαν τη Χ.Α. δεν είναι όλοι φασίστες απόγονοι δοσιλόγων, αλλά Έλληνες που φοβούνται για το μέλλον της Πατρίδας μας με την είσοδο χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών .


Τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων προσπαθούν να μας πείσουν πως είμαστε πολίτες του κόσμου. Όχι ρε, πρώτα και πάνω απ' όλα είμαστε Έλληνες και εμείς ξεστραβώσαμε την οικουμένη από την αμάθεια και το σκοταδισμό ελευθερώνοντας το πνεύμα του.

Με το Μεσαίωνα καταστρέψατε τις πνευματικές υποδομές μας, καταργώντας τις φιλοσοφικές σχολές και  κάνατε ρημάδια τις απτές αναμνήσεις του ένδοξου παρελθόντος μας.   

Μιμητές του Κίσινγκερ φτάσατε στο σημείο να πιστέψετε και να διαδώσετε, πως στη Σμύρνη δεν έγινε σφαγή, αλλά ήταν απλά ένας συνωστισμός όπως συμβαίνει καθημερινά στις στάσεις των λεωφορείων.

(Τίποτα στην πολιτική δε συμβαίνει κατά τύχη. Σχεδιάστηκε κάπου σε κάποιο δωμάτιο, γεμάτο καπνούς. Φράνκλιν Ρούσβελτ) 

Γύρω από αυτό το θέμα έγραψαν μάλιστα και βιβλία παραχαραγμένης ιστορίας και τη δίδαξαν  όσο πρόλαβαν στα ελληνόπουλα, μέχρι που τους ξεφώνισε το πανελλήνιο.  

Αποδεικνύεται από το χρόνο και τα πεπραγμένα τους, πως οι άνθρωποι της πληροφόρησης προσπαθούν να ελέγξουν τον κόσμο και να τον κάνουν δούλο στη μυστική οργάνωση στην οποία ανήκουν. Αυτούς τους ανθρώπους ο μεγάλος φιλόσοφος Νίτσε τους ονομάζει πολυμαθείς βλάκες.

Παρά τον ανελέητο πόλεμο που δέχτηκε η ΧΑ πήρε μεγάλα ποσοστά για τους λόγους που σας ανέφερα πιο πάνω, γιατί κατάφεραν να πείσουν τον κόσμο ότι αυτοί είναι οι πατριώτες που νοιάζονται πραγματικά για την πατρίδα      

Όταν οι ΑΝΕΛ είχαν πάρει ποσοστό άνω του 10% το είχαν πάρει με δεξιές τοποθετήσεις υπερασπιζόμενοι τα δίκαια της πατρίδας.

Μόλις όμως κάποια στελέχη τους ψιθύρισαν για συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ,  ο κόσμος που έψαχνε να βρει το Μαύρο Καβαλάρη, λάκισε και πήγε και έπεσε στην αγκαλιά της ΧΑ. Το πάθημα ελπίζω να σας γίνει μάθημα.

Το κατοχικό σύνδρομο της αστάθειας και της φτώχιας τρομοκράτησε πολύ κόσμο και ψήφισε συντηρητικά, φοβούμενος μη χάσει τη σύνταξή του και ότι έχει απομείνει από την αξιοπρέπειά του. Παρά την παραπληροφόρηση και τα κομματικά γενόσημα των παραλλαγών της διεφθαρμένης εξουσίας ζητάει ειλικρίνεια και καθαρότητα θέσεων. Δώστε τη για το καλό όλων μας.   

         Θεόφιλος Αιγινήτης  Ζωγράφος -  Συγγραφέας 

Πηγή: theofilouerga.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ