2014-06-02 11:20:02
Φωτογραφία για ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΤΟΝ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά από άλλο πόστο, με τον Αργεντίνο μέσο να έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ακόμα ένα χρόνο Εκτός όλων των άλλων θεμάτων, που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, στο Λιμάνι σκέφτονται και την επόμενη μέρα της συνεργασίας τους με τον "Κάνιο".

Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ωστόσο όπως φαίνεται η διαφορά είναι στον τρόπο... Όπως αναφέρει η «Sportday», ο μέσος των ερυθρόλευκων σκέφτεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο το ποδόσφαιρο, κάτι που στον Ολυμπιακό δεν το έχουν και τόσο ζεστά στο μυαλό τους...

Οι ερυθρόλευκο» από την πλευρά τους, έχουν σκεφτεί και βρει όπως φαίνεται τον τρόπου με τον οποίον θέλουν να συνεχίσουν να συνεργάζονται με τον Ιμπαγάσα. Αυτός δεν είναι άλλος από την θέση του σκάουτερ, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να βάλουν υπεύθυνο τον Ιμπαγάσα στην Λατινική Αμερική, κάτι που αυτή τη στιγμή έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να συμβεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ