2014-06-02 23:11:30
Φωτογραφία για ΜΠΟΛΙΚΗ... «ΣΑΛΤΣΑ» ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ!
Δηλώσεις με μπόλικη «σάλτσα» του ατζέντη του Κώστα Μανωλά, Γιάννη Ευαγγελόπουλου φιλοξενεί η ισπανική εφημερίδα, «Estadio Deportivo» αναφορικά με το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του διεθνούς αμυντικού φέρεται να δηλώνει στην ισπανική εφημερίδα πως «η ισπανική Λίγκα είναι μια διοργάνωση πολύ σημαντική και η Σεβίλλη θα ήταν καλός προορισμός για τον Κωνσταντίνο, όμως θα πρέπει να πληρώσουν».

Ταυτόχρονα, τον παρουσιάζει να ισχυρίζεται πως «ο Μανωλάς είναι ακριβός και έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Ολυμπιακό που είναι μια δυνατή ομάδα. Έχει χρήματα και δεν αναγκάζεται να πουλήσει τα περιουσιακά της στοιχεία». Όμως απ' ό,τι φαίνεται δεν ισχύουν όλα Το SentraGoal επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη, ο οποίος διευκρίνησε πως ναι μεν μίλησε στους Ισπανούς, αλλά παρουσιάζονται λόγια που δεν είπε.

Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος επεσήμανε πως είπε στους Ισπανούς δημοσιογράφους πως η Σεβίλλη θα πρέπει να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον παίκτη, δεν έκανε κανένα σχόλιο για το αν συνιστά ιδανικό προορισμό, ενώ υπερτόνισε το γεγονός πως ο διεθνής στόπερ αγωνίζεται σε μία εύρωστη οικονομικά ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ναύπλιο: Παπαγάλος στο δρόμο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ναύπλιο: Παπαγάλος στο δρόμο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ